6 januari 2009Allt bra med er denna tisdagsmorgon?

Tydligen röd dag idag vilket betyder att hela familjen är hemma. Vad tycker jag om det? Nja, jag vet inte riktigt.... Igårkväll/natt väkte Caramell mig för att jag hade stängt min dörr och han ville in, efter mycket jamande och puttande på dörren gick jag upp och släppte in kissen som sedan sov hos mig, fram till i morse någon gång då han ville ut eller ville ha mat eller så. Han jamade en massa och var uppe och gick på mig, men på något sätt lyckades han efter lååååång tid och mycket jamande förstå att jag inte skulle gå upp och hand öppnade dörren själv.
Nu vaknade jag vid lite över 9 när mamma steg upp för min dörr var ju öppen och jag är lättväkt. That sucks, men men.... jag måste ändå komma in lite i rätt rutiner igen. Både sömn, mat och pluggmässigt. Som  ni kanske förstår så höll jag inte mitt lilla inte-godis-på-vardagar-löfte som skulle börja i söndags, men idag är det vägning och det betyder att nu är den en ny tur. Nu börjar godisfritt på vardagar och godis i lagom mängder på helger, för igårkväll mådde jag verkligen INTE bra! Åt alldeles för mycket godis, och jag menar VERLIGEN alledeles för mycket. Någon som känner igen den känslan av att äta way, wat, eay to much candy? Men somsagt, ny dag och nya tag och eftersom jag är uppe innan 11 idag innebär det att jag kommer in i lite bättre rutiner. Pluggandet ska också komma igång och ska försöka hålla det städade rummet jag fixade igår. Idag ska bli en bra dag! På alla sätt!

Mormor och morfar fick oväntat åka hem från småland igår, då deras pool var såå full med is att dom var rädda att den skulle springa. 7 METER is var där i poolen, 7 meter, det är sjukt. Men nu är dom hemma igen för första gången sedan jul, så jag tänkte se om mormor ville ta en tur till Burlöv center. har hon inte tid/alt. åka tillbaka till Småland, så blir det pluggande hela dagen! Vad har ni för planer för idag?

Nej, nu ska jag se om vi har något gott till frukost?

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Jag blir glad av att läsa din blogg. Även om du har deppdagar ibland så verkar du aldrig ge upp. Det är starkt! Kram

2009-01-06 @ 10:24:52
URL: http://tussitussilago.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så himla onödigt med röd dag idag :p

2009-01-06 @ 10:31:45
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Ellinor

förstår inte hur du kan äta så mycket godis utan att gå upp i vukt. jag går upp på en gång. orättvist.

2009-01-06 @ 10:47:20
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: sanna

Jag har gått o blivit jättesjuk men måste ändå plugga idag :S

2009-01-06 @ 11:01:31
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Bella

Tusen tack :) nej ja´g har inte gjort designen utan en tjej som finns på min meny. Där har hon en länk :) det är hon som gjort den :D Tack! ha en bra Tisdag

2009-01-06 @ 11:06:14
URL: http://bellablogg.se
Postat av: Bella

du har snygg deisgn du med. Söt, personlig och intressant!

2009-01-06 @ 11:06:35
URL: http://bellablogg.se
Postat av: Louise

Hmm, vad tråkigt :( har du några planer på vad du ska göra efter gymnasiet då? och tack så mycket, jag ska kämpa. du med :D

2009-01-06 @ 11:28:39
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0