230109


Vad hittar ni på?
Är allt bra med er?

Jag mår bättre nu, men jag mådde riktigt uselt i morse och var grymt nära på att stanna hemma, men min första lektion var Psykologi B och det är en jättekul kurs så jag kände att jag var TVUNGEN till att gå på den! Så jag tog mig till skolan hade en kul Psykologilektion där vi gjorde stresstest och ja, mitt var RIKTIGT RIKTIGT RIKTIGT dåligt. Fick dåligt resultat som bara den och hade men över 35 poäng på frågeställningarna så var det "Mycket allvarligt och man borde söka hjälp" och jag hade 39.... Inte så bra men det var en kul lektion och sedan var det religion vilket jag inte är sååå förtjust i. Eller det är fel uttryck, jag hatar det! Men det gick ganska snabbt ändå....

Nu är jag hemma igen efter en kall och blåsig promenad från busstationen. Körskolan ringde nyss och gav mig lite lektioner så nu har jag körning på måndag och halkan på tisdag... Känns ganska bra faktiskt! Det är underbart att helgen kommer nu... det behövs för jag känner redan nu, efter 4 dagar i period 2-schemat att jag håller på att gå under....men men, det är bara att bita ihop!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Allt är bra med mig! Jag har varit i skolan idag och resten av dagen skall ägnas åt hemmapyssel osv. Hihi, jag kommer ihåg religionslektionerna på gymnasiet, hade jättetur och fick världens bästa lärare så det slutade med att jag tyckte de lektionerna var de bästa! Hoppas du får en bra dag, kramar till dig!

2009-01-23 @ 12:52:22
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Lara ♥

Hur är det med dig?

2009-01-23 @ 13:28:36
URL: http://laramaria.blogg.se/
Postat av: Lara ♥

Jag som alltid kopplat fibrer som hyper-nyttig mat. Men innerst inne vet jag att min kost inte direkt är den perfekta. Haha. :*

Har du också tendenser till att äta för mycket fibrer? Jag kan se framför mig att om jag drar ner på den fibberrika maten, kommer den inte ersättas och mitt redan usla näringintag kommer bli ännu sämre..

Nåja. Tack för hjälpen! Det är alltid lättare att höra det man gör dumt av någon annan.

Mensvärk låter inte mysigt.. Jag kan inte riktigt sätta mig i din situation då jag inte har fått min mens ännu, men jag lider ändå med dig! Haha :)

Hur går det med maten?

Kramar!

2009-01-23 @ 14:41:06
URL: http://laramaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0