2009!

God morgon!
Allt bra med er eller känner ni av gårdagen?
Själv mår jag fint faktiskt vilket är ganska skönt! Jag hade en supertrevlig kväll igår, men den gick alldeles för snabbt. Emma och jag fixade iallafall mat och sedan godis och drinkar och cider i mängder. Sedan åt vi så vi var påväg att spricka^^ haha... Vi sjöng sing-a-long till Mamma Mia-filmen och sedan tittade vi på Sex and the City. Jag blev även nerklöst på mina händer av hennes katt ^^ haha. AJ säger jag bara! Brosan kom sedan och hämtade mig vi lite över ett och vid tvåtiden kom jag isäng efter endel sms.

Vaknade vid halv 10 denna morgon och begav mig upp och kollade på Vänner och en timme senare eller så blev det frukost och sedan dess (haha, vilket är typ 50 minuter) har jag suttit och lyssnat på musik bara! Vi kommer byta internet leverantör nu i dagarna, så internet kan när som helst sluta och eftersom mamma och pappa ska till småland kommer internet tillbaka tidigast på söndag! Så ni vet vad som sker om det helt plötsligt blir tomt här på bloggen!

Jag ska försöka lägga upp lite bilder från igår med!
Hade ni en trevlig gårdagskväll?

Ett nytt år är nu kommet med allt vad det innbär, men jag ger inga LÖFTEN utan istället sätter jag upp mål, det känns bättre så och ifall man inte klarar alla så är det bara att gå på dne nästa år igen! Men detta året ska jag klara mina mål! Så är det bara!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter som en toppenkväll! Gott nytt år på dig :)

Jag hade också en kanonkväll.

2009-01-01 @ 15:53:23
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0