2 Januari 2009

Godmorgon!
Allt bra med er? Här är det fint. vaknade vid 9 tiden idag och såg att det var 10 minusgrader ute, det är inte dåligt det! Men frisk luft är det iallafall så det är bra och himlen är blå. Det blir nog en vacker dag skulle jag tro. Efter att jag vaknat låg jag och tittade på Systrar i jeans 2 på datorn och sedan åt jag frukost i sängen framför High school musical 3. Riktigt mysigt. Sarah kom också över med min pälsjacka som hon lånat över nyår och nu sitter jag och lyssnar på musik. Idag ska jag in till stan är det tänkt, ev. träffar jag även Fanny en stund där och annars kanske vi ska ses för en myskväll ikväll istället. Annars har jag en myskväll själv, men det kommer bli en bra dag!

Igår hade jag en sdan dag då man är sugen på mat hela tiden. Under kvällen igår åt jag riktigt mycket. Först typ 160-170 g mörk choklad, 2 bitar yoghurtgodis, två skålar soyayoghurt med flingor, en sked glass, typ ½ glas mjölk. Jag var inte hungrig men så grymt sugen. de dagarna är superjobbiga för man vill typ ha mat hela tiden fast man är proppmätt, jättejobbigt! har ni också sådana dagar?


Kommentarer
Postat av: Matilda

Det finns dagar då man kan äta hur mycket som helst! Jag tror faktiskt att så länge du bara lyssar på dig själv, och inte på ätstörningen så är det helt okej att äta så mycket man vill. Eftersom kroppen faktiskt vet vad den vill ha/behöver; och igår ville den förmodligen ha sojayoghurt. :) Det är helt okej, till och med bra!

2009-01-02 @ 11:17:48
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Miste

Jag ahr dagar när jag också är konstant hungrig å självklart ska man lyssna på kroppen!! Tror att dte beror på att kroppen helt enkelt säger till, att man kanske ätit dåligt andra dagar.. Kroppen är bra på att kompensera å det ska man lyssna på, å jobbar för att få en bra balans under några dagars period, vissa dagar kräver dne dessutom mer energi..å har man kanske ätit dåligt någon dag innan, kanske den säger ifrån å vill ha mer den ja..fjärde dagen t.ex. Lyssna på din kropp!! Den ljuger inte! Kram!

2009-01-02 @ 11:30:01
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har också sånna dagar, men det vet du nog redan. En annan problematik där..Såg att du ville ha hjälp med bloggdesig. Jag skulle också vilja ha något snyggt. När jag kommer hem (den 6:e) ska jag instalera Photoshop på min nya dator, och då ska förhoppningsvis min blogg bli fin. Vem gjorde den du har nu?KRAMAr

2009-01-02 @ 11:32:44
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hej gumman! Jag håller på att fixa mig. Och min kompis har inte hört av sig. Men jag tänkte ringa nu till henne.. Men ska du till malmö eller lund ? Jag menar, vad är stan för dig? ;) Haha..

Jag ska nog bara gå lite här i Lund.. Men hmmm.. :) Och ikväll ska ja träffa amanda tror ja :) MEn asså.. hmm, ja kan ju höra av mig mer när ja vet mer <3 PUSS

2009-01-02 @ 11:37:20
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Ellinor (anna_85_)

jag har sådana dagar varje dag. men jag hetsäter ju som du vet.

2009-01-02 @ 16:36:58
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Ellinor (anna_85_)

jag har sådana dagar varje dag. men jag hetsäter ju som du vet.

2009-01-02 @ 16:39:27
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0