17 januari - skola - period 2

God morgon!
Allt bra med er? Själv är jag tött, har inte sovit mer än 3 timmar inatt så man får vara trött! natten har verkligen varit hemsk, en massa tankar av alla dess möjliga slag har gått runt i huvudet och det har gjort det omöjligt för mig att slappna av. När jag sedan sov, ja då drömde jag en masa mardrömmar vilket gjorde det omöjligt att ens slappna av när jag sov!

Nu sitter jag framför Sex and the City och äter frukost och sedan ska jag bege mig till skolan för en lång dag. Idag (eller igår rättare sagt, men då var ju inte jag i skolan) börjar period 2 vilket för min del betyder sämre schema och en hel del nya kurser. Bl.a. Filosofi A, Relion A och Psykologi B. Så nuförtiden går jag 8.15- halv 4-4 de flesta dagar vilket inte är så kul, men vad som däremot ska bli kul är att träffa vännerna igen och komma ut bland folk lite, det behövs efter 7 dagar nerbäddad i sängen.

Vad är era planer för dagen?

Kommentarer
Postat av: A -*

Alla är vi fina på vårt eget sätt,

Säg nej till size zero!!

2009-01-20 @ 13:46:55
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Hannah

Ja, barndomen var verkligen underbar :) inte nog med att man inte hade några bekymmer, man kunde fika i mängder utan att gå upp ett gram :P

2009-01-20 @ 16:08:47
URL: http://hannnah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0