15 januari


God morgon!!
Allt bra med er denna torsdagsmorgon? Jag blev väkt för ca 40 minuter sedan av att mormor skickade sms och sedan ringde och småskällde lite... Jag är inte så pratig på morgonen, speciellt inte precis efter att jag har vaknat, men men, skit samma. Jag har haft en jobbig natt så jag behövde sova lite nu på morgonen.... Nu har jag försökt få i mig lite frukost och sedan ska jag ringa och sjukanmäla mig till skolan. Idag ska jag försöka ta mig ut en liten tur i friska luften och ikväll ska mamma och jag ev. tona mitt hår mörkbrunt. jag menar, det är en toning, den tvättas ju ur efter typ 6 veckor och om det nu skulle vara så att jag inte trivs i färgen, så får jag ju slinga det senare... Inte hela livet! Vad har ni för planer för idag?

Kommentarer
Postat av: louise

jag är 175cm! ska iväg och luncha hos en vän nu (hjälp!) dagens utmaning. Och du, jag tror du skulle bli toksnygg i brunt hår :D kramar

2009-01-15 @ 11:31:06
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Sanna

Spännande att tona håret! Tror du passar i det! :D

Idag har jag skrivit tenta, ska promenera en sväng tänkte jag och ner på stan o fixa lite.

2009-01-15 @ 12:00:35
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sabina

Jag tonade håret mörkbrunt förr förra hösten(06), den färgen gick inte ur överhuvudtaget.. Har man väldigt ljust hår så stannar oftast färgen ändå, iallafall på mig. Jag slingade då håret med blonda, tunna slingor ett halvår senare för att försöka få bort färgen, jag slingade två gånger med ca två månaders mellanrum. Sen var mitt hår förstört av färgningar och hälften ramlade av.. Är du verkligen säker på att du vill ha mörkt hår? Tro mig, det är otroligt svårt att få tillbaka det blonda.. Jag kommer aldrig någonsin mer färga eller tona håret mörkt.. Först nu, drygt två år senare så är mitt hår okej igen. Jag var ju tvungen att klippa av allt färgat eftersom det blev helt förstört..

2009-01-15 @ 12:34:01
URL: http://sabinii.devote.se
Postat av: Anonym

du kommer säkert passa jättebra i brunt, men tänk till en gång extra, för jag lovar dig, färgen kommer inte gå ur på sex tvättar!

2009-01-15 @ 19:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0