Pytt i panna


Dagens middag blev Pytt i panna (oxpytt) som vi gör i ugnen (den blir så knaprig och god då) med rödbetor & ketschup (och såklart flingsalt på allt). Stekt pytt i panna är inget jag gillar, tycker det blir så slabbit och geggit då, men när man gör dne i ugnen, då är det mycket bättre. Hård pytt är bäst!

Hur gör ni er Pytt i panna?
vad har ni till?

Nu ska jag återgå till pluggandet. Idag håller jag mig igång med hjälp av glass och bokstavskex. haha... pluggmutning!

Kommentarer
Postat av: Lina

så gott det ser ut. kan inte laga mat haha

2009-02-25 @ 20:52:16
URL: http://wiretowire.blogg.se/
Postat av: Louise

oj, kan man göra pyttipanna i ugnen!? hur länge har man den inne då? :) kram

2009-02-25 @ 22:39:13
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Umma

Jag är en riktig pyttipanna-sucker ;) Älskar att ha ett stort berg rödbetor till - eller ja - det är ett MÅSTE! Och så lite cayenne på pytten.

2009-02-25 @ 23:29:08
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: carolina

jag hatar pyttipanna! haha :P har ätit ikeas kycklingpytt en gång, med lite större bitar och raita vid sidan av, det var gott :)

2009-02-26 @ 10:14:10
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Sarah

Pyttipanna är något jag alltid har avskytt! Men kycklingpytt & laxpytt är okej. Med någon kall yoghurtsås. Annars gillar jag rödbetorna till vanlig pyttipanna, men det är också det enda jag gillar med den rätten:-P

2009-02-26 @ 12:53:39
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0