31 december

Hejsan!
Allt bra med er? Jag är lite köldskadad efter att ha varit ute i ett par timmar nu. Vi har just kommit in efter att ha gillat korv ute i ett stort antal minusgrader. Nu är däremot iPoden i pluggad i öronen, brasan är tänd och alla sysselsätter sig på sitt sätt.

Dagen började med frukost bestående av lingongrova med en massa pålägg och kaffe, det känns på något sätt så rubust och vintrigt, sedan blev det till att ta på sig alla skidkläder och efter det begav vi oss ut i kylan. Nästan 20 minusgrader har vi här, så det var tjocka lager kläder som åkte på och sedan promenerade pappa, jag och mamma ner till affären och handlade det sista till ikväll. När vi ca 1 timme senare kom hem igen var grillemn och ute-elden tänd och det blev det pepparkakor och glögg (för de andra, brosan och jag höll oss till cola) och efter det korvgrillning. Nu ska vi försöka få upp värmen lite och sedan blir det en promenad upp i skidbacken som de nu prepparerar med en massa snökanoner inför kommande dagar. Men som ni förstår så är det otroligt kallt här vilket gör att man måste gå in och värma sig lite då och då!

Annars är det sista december idag.. Lite sjukt faktiskt. Snart är det 2010! Vill passa på att hälsa Caroline som befinner sig i Australien och Elinor som är i Malaysia eller något GOTT NYTT ÅR redan nu, eftersom de ligger en aning före i tiden♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Gott nytt år! :D

2009-12-31 @ 15:56:11
URL: http://aannasofia.blogg.se/
Postat av: amanda

gott nytt hår :) grått nytt håååår ;) hoppas du får en jättefin kväll med familjen. ni verkar trivas bra tillsammans. kram kram.

2009-12-31 @ 16:36:52
URL: http://bootylicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0