When everything falls apart

Idag fick jag en kommentar av mamma som verkligen sårade... Jag har flera gånger under dagen tänk på hur bra jag mår just nu och hur jag trivs med mig själv och livet - jag har t.o.m funderat på hur jag ska kunna beskriva det i ett inlägg, beskriva hur jag trivs och är nöjd med tillvaron just nu.... Men efter den kommentaren jag fick idag så känns allt verkligen skit. Det känns verkligen hemskt att och om det är så hon ser på saker och ting, det känns hemskt att hon inte kan se glädjen hos mig och hur bra jag mår just nu, det känns hemskt, att det tydligen fortfarande ska fokuseras på vikten... Jag tappade helt gnistan efter det, jag tappade all ork och lust... Orden snurrar i mitt huvud och just nu känns det som om jag verkligen hade behövt ta lite avstånd från vardagen och allt vad det innebär.. En resa hade varit super, men det har jag inte möjlighet till. Istället får jag väl försöka sysselsätta mig utanför hemmet så mycket det bara går, så jag kan fokusera på mitt liv. Ta ansvar för mig själv och min tillvaro - för som pappa ständigt påpekar när jag ska göra något (detta används mest på skoj) men "Jag är över 18, så jag tar ansvar för mina egna handlingar!"

Kommentarer
Postat av: Sofie

Kämpa på hjärtat! Det viktigaste är vad DU känner. Vad alla andra än säger så är det bara du själv som vet hur du mår.

Du är så stark! Fortsätt se framåt.

Kram! <3

2009-04-06 @ 20:05:15
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Sara Solvik

Sv, jag kör "normalt" :P sen ibland kör jag lite fortare och tyngre och sen normalt igen :p

2009-04-06 @ 20:14:38
URL: http://sarasolvik.blogg.se/
Postat av: Sanne

GRATTIS REBECCA! Du blev veckans blogg! Kika in på min blogg för att läsa mer! <3

2009-04-06 @ 20:32:17
URL: http://sanneejonsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack så jätte mycket, vad glad jag blev! Puss!

2009-04-06 @ 20:38:59
URL: http://johannatallgren.blogg.se/
Postat av: Sanne

Sv : ingen orsak vackra du! :) <3

2009-04-06 @ 20:49:05
URL: http://sanneejonsson.blogg.se/
Postat av: Cornelia ♥

Tycker du är så himla stark sötnos! Visst är det jobbigt när folk bara ser vikten hos en... är glad att du ändå är så glad och nöjd med hur du har det nu! Vi får ses snart <3 Kram!

2009-04-06 @ 20:54:19
URL: http://annacornelia.se
Postat av: ellinor

Låter ju helt underbart att du känner dig så bra och trivs med livet. Låt inte din mamma få förstöra den känslan.

2009-04-07 @ 07:56:22
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: mamma

Ok som svar på dina funderingar måste jag nu bara säga en sak. Visst var kommentaren inte den bästa men när du vräker av dig dina kommentarer om vad du skall äta och inte äta känner inte jag att allt är ok. Och som mamma måste jag även påpeka vikten ibland för vad jag vet hade du inte fixat allt själv eller? Jag blir också sårad men det är kanske inte lika intressant! Visste inte att du kände det som att jag bara fokuserar på din vikt för det är ju det ända vi inte pratar om eller är jag aldrig närvarande när vi pratar?

2009-04-07 @ 11:44:28
Postat av: mamma

Ok nu är det tid att förklara för det första visste jag inte att vi bara pratade vikt men kanske är jag inte helt med när vi pratar? För det andra tycker jag att kommentarer om mat usch det äter inte jag är bland det värsta jag vet. Detta vet båda mina barn ändå tror man att man kan leva på ett fåtal köttsorter vilket är helt fel. Jag vill bara berätta att ok att du blev sårad ber så mycket om ursäkt men även jag kan känna att du kanske valde att ta "snacket" på detta sätt för nog brukar jag inte gnälla vikt och anorexia är väl det ända vi inte pratar om hos oss då vi bestämt att den biten är avklarad eller? Men jag kan inte styra dina val av tankar eller hur du uppfattar saker men ibland måste man se det på fler olika sätt.

2009-04-07 @ 11:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0