Valborgs dag

Godkväll bloggen!
Allt bra med er denna valborgsmässoafton? Här är det kalasbra väll jag lova! Dagen har verkligen gått i ett och trots att det har kännt väldigt dumt att vara i skolan när typ 2/3 av klassen är borta, så har det varit ganska skönt också. Dessutom har i fått lite info som resterande inte kommer att få vilket är ganska nice. Dessutom fick vi sluta tidigare från sista lektionen så jag mötte upp Matilda och gick och köpte blommor med henne och sedan satt vi också snackade ett tag.

Det har verkligen vallfärdat folk till stadsparken idag. Ni som någon gång kommer att besöka Lund eller plugga här nere kommer märka att lundastudenterna tar valborg på STÖRSTA allvar och sedan klockan 8 var det proppad med folk och mer fylldes det på under dagen! När vädret dessutom är såhär toppen är det unbermysigt att sitta där. Vi tog oss en tur dit kring lunch och det är superhärlig stämning där vill jag lova. Så om ni pluggar här nere - se till att inte missa Valbogsfirandet!

Annars idag pratade vi med vår mentor ang. projektarbetet och nu vill hon typ att vi komplitera en del - fan också säger jag bara. Hon är så virrig, vi har ju talat om ungefär 10000 ggr hur det ligger till och att vi inte har tillgång till den sortens fakta och statistk, men hon fattar inte. Detta drog tyvärr ner humöret ganska rejält på oss en liten period.

Hur firar ni valborg idag?
Vad hitttar ni på?

Såhär engagerad var Malin i vad som skedde på Akteikunskapen idag - jag antar att hon var ganska så trött på filmen vi såg som konstant repeterade samma saker!Nej, nu ska jag bege mig ner till affären och köpa lite choklad till ikväll. Det är ju trots allt som fredag eller lördag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0