Valborg

Goood morgon!
Valborg idag - något som mamma berätade för mig i typ måndags^^ haha, jag hade ingen aning om att det var nu. Är man virrig eller vad? Men det har liksom bara gått förbi mig. Skit samma egentligen eftersom det ändå inte är något jag "firar" men ibland blir jag bara förvånad över hur extremt "korkad" och omedveten jag kan vara om vissa saker ^^ haha. Det kommer vara fulla muggar i stadsparken idag - dock är det så mycket nya regler detta året, att det känns som om de flesta skiter i att gå dit. Men där kommer ju vara en hel del folk iallafall kan jag lova. Festandet börjar redan nu tidigt på morgonen och sedan håller dom på till ikväll ^^ haha.

(Eftersom det är valborg idag betyder det att det idag är ett år sedan en kvinna blev påkörd och dödad av en buss full med elever som skulle till Prag, utanför Katedralskolan. Lite hemskt när man täker att det är ett år sedan. Skolans vägg var då täckt med blommor och ljus, allt för att hedra henne)

Somsagt Valborg idag.. Jag ska inte fira det utan för min del blir det skola till typ 4 tiden vilket känns mindre lockande då alla jobbar halvdagar och sedan stan och lite sådant. Det betyder att jag inte är hemma förren senare ikväll någongång och det blir lite dött här. Solen skiner dock idag och det ska bli rekordvarm värme idag - det är inte helt fel om man säger så!

Ska och isåfall hur fira ni valborg idag?

Kommentarer
Postat av: Emelie ♥

Även om du inte ska fira valborg, hoppas jag att du får en trevlig dag :) Väldigt söt du är på bilden.Tack, för din finfina kommentar!

2009-04-30 @ 15:16:51
URL: http://emelij.blogg.se/
Postat av: Sandra

bor man i uppsala finns det ingen risk att valborg glömt bort. Firandet börjar redan en eller två dagar innan och jävlar vad det är folk här :S jag har nyss badat, eller iaf duschat, i skumpa. En upplevelse för sig :P

2009-04-30 @ 16:37:54
URL: http://goodgonebad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0