Tonårsliv

Jag satt och kollade på Tonårsliv nu ikväll - men jag måste faktiskt medge att det Joanna känner vid frukosten den morgonen som visades - känns ofantligt långt borta, som i en annan värld. Jag kan nästan bli irriterad på hennes vilket jag vet att jag inte har rätt till. Nu vet jag också att det säkert är så mina föräldrar och andra i min närhet har kännt förr - men det känns så avlägset. Det är då man inser hur vrickade alla ens tankar är... Men annars måste jag säga att det är ett otroligt intressant program, men detta gången tycker jag inte det är intressant för att jag lär mig mer om hur andra med ätstörningar har det & få en inblick i deras liv och vardag (helt ärligt tycker jag det är den tråkigaste delen i hela programmet.) Detta kan säkert bero på att jag mår så pass bra just nu och det var längesedan jag hade en riktigt stark dipp när allt kändes mörkt och grått. Istället är det nu de andra två deltagarna Monica och Cecilia som jag fascineras av. Jag älskar sådana serier där man kan få en sann inblick i andras liv. När man verkligen märker att allt inte är perfekt - men det gäller att göra det bästa av situationen och om dom kan hantera det - så kan man själv hantera det!

Vad tyckte ni om programet?Nä, nu väntar sängen... Hoppas på mer sömn inatt - annars vet jag inte vad jag gör. Kvällen har iallafall varit nice. Har kollat barnprogram på Disney Channel och ätit way to much. Min mage sprängs snart vill jag lova! Imorgon börjar jag vid 10-tiden så en liten update på morgonen ska jag nog hinna med.

Förövrigt så träffade jag Anna i min marknadsföringsgrupp idag på bussen hem och jädrans vad vi svor över filmen vi ska göra på marknadsföringen. För som om vi inte hade tillräkligt redan? nej, vi ska nu spela in en reklamfilm också... vet ni att jag hatar skolan och allt kring den. Men det är bara 50-55 dagar kvar - sen är det över och jag behöver aldrig mer träffa människorna och lärarna på den skolan! Jag lovar - ingen är gladare än jag!

Kommentarer
Postat av: Linda

Söt blogg du har! Har du designat själv? =)

/Linda

2009-04-20 @ 23:11:59
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

jag tycker faktiskt inte det är så jättebra..hade varit roligare om man vetat att hon joanna är frisk idag, men det verkar vara långt ifrån det. Det känns inte alltid som om hon ens vill bli frisk när man ser programemet..men jag vet inte. Trots att man varit där är det så svårt att förstå när man kämpat sig en bit på vägen.

Håller med om att de andra är roligare att se!

Hoppas du får en bra tisdag i skåneland:)

Kram

2009-04-21 @ 09:34:52
URL: http://tindra85.blogspot.com
Postat av: Karin

Håller med dig. Slutat se på det programmet. Finns så mkt annat kul att se. Frisk intryck :) KRAM

2009-04-21 @ 12:55:56
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: Sandra

som du säger är det nog ett friskhetstecken! jag är helt ointresserad av alla ätstörningsprogram som går på TV, typ dokumentärer och sånt. Förr älskade jag dom...

2009-04-21 @ 14:18:31
URL: http://goodgonebad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0