the day

God eftermiddag på er!
Dagarna rullar på i en allt bättre fart och nu har denna (skol)dag passerat och en skön eftermiddag och kväll väntar. Sitter här med ett gott kesomellanmål och té och har nyss kommit hem från skolan. En väldigt onödig dag om jag får säga det själv.. Turismen i more gjorde vi inget alls på då vi var i "fel" sal och inte hade tillgång till datorer. Fick tillbaka mitt prov - vilket verkligen inte gick bra. Det resultatet är nog det sämsta jag någonsin har presterat, men den senaste tiden har allt fokuserats på körningen ju. Sedan var det en låååång håla och då stack jag till sats och tränade. Skitskönt och det gick superbra! Körde igenom hela kroppen istortsätt och dessutom fastnade jag på en maskin då dom visade ett sjuuuukt spännande avsnitt av Grays Anatomy som jag bara var tvungen att se klart!

Stack sedan in på Gina och köpte jeans, gick endel på Entré och sedan tillbaka till Lund igen. Aktiekunskapslektionen var såååå grymt onödig och vi satt bara vid datorerna hela tiden och gjorde inget vettigt alls.... Så en grymt onödig dag!

Efter att ha varit otroligt varierande väder hela dagen lyser nu solen och det är rktigt härligt ute. En riktig vårdag helt enkelt.

När pappa om en stund kommer hem ska jag fråga om jag ska sticka ner och handla till middagen ikväll (om inte han redan har gjort det) ^^ hehe, lite kul ju, någon gång måste väl vara första gången då man kör själv och eftersom alla tycker jag är störd som inte körde själv igår, så jag får väl se om jag kan göra det idag^^ haha... Här ska det iallafall serveras lasange ikväll - en rätt jag inte alls gillar. Jag gillar inte grytor och röror osv. Jag tycker det känns som barnmat och ofta är det flera olika kombinationer som inte alls är goda tillsammans. Dessutom älskar pappa den "vita" såsen till lasange och jag hatar den, jag vll ha min lite torr och "hård" medan han vill ha det tvärt om. Men man (jag) vågar inte ifrågasätta hans sätt att laga maten, för då blir det bara fel...

Har ni haft en bra dag?

Kommentarer
Postat av: Maja

Bra dag här! Tråkigt att sitta o skriva uppsats bara...Kul att du tog körkort!! Jag hann göra det precis innan de gjorde om reglerna (oktober 2008).

2009-04-01 @ 17:33:02
URL: http://majaomagdasmatrix.blogg.se/
Postat av: ellinor

lasagne som är en av mina älsklingsrätter. men smaken är som baken. tycker även om korvstroganoff som du inte tyckte om.

2009-04-01 @ 18:15:34
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0