The day - En aning ångest - Träning


God Kväll på er!

Hur är det med er? Här börjar det bli okej nu - eller det är väl bra igen. Jag har nämligen haft en hel del ångest nder eftermiddagen vilket varit ganska jobbigt att hantera. Allt började efter lunchen men då var det ändå "okej" men sedan när jag märkte att det var den äckliga bullen jag hade fått tag i - som var proppad med russin oc nötter vilket jag hatar, så kom ångesten på riktigt. Träningen denna efteriddag blev därför till en börjad med ganska ofukoserad - men på slutet släppte det lite och jag är ändå förhållandevis nöjd med passet. Denna dagen hade jag ingen direkt tid att passa så jag kunde ta det lugnt mellan övningarna osv, det var riktigt skönt. Dock hade jag nog kört på ytterliggare 30 minuter om dte inte var för att ångesten fanns där och tryckte på. Kände bara att jag behövde komma hem liksom.

Annars har dagen rullat på med skola & prov - helt ok gick det, fram till räkneuppgifterna villsäga. Sedan gick det utför^^ haha... Nä men matte är nte min grej helt enkelt. Nu har vi nyss ätit här hemma. Kassler, potatismos, ärtor och ketschup (hollandeisås till mamma och senare brosan). En riktigt stor protion blev det vill jag meddela!!!

Förresten har jag varit och hämtat mitt körkort också - så nu äntligen kan jag köra utan massa papper osv ^^ hehe, nice! Vad har ni haft för er idag?

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

ja där var många som kom och tränade idag med!

2009-04-15 @ 19:16:44
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: sara

Du är inte värd ångesten ! Den kan dra , posta iväg den med ett frimärke låångt bort !!!åh vad kul med körkortet:)idga har jag typ varit i skolan, sovit, promenerat & misslyckat med att göra chaite:P

2009-04-15 @ 19:22:27
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Lorena

Jobbigt med ångest, hoppas bara att den kommer mindre och mindre...Vad får du mest ångest av? Är det sådant du tycker smakar äckligt, eller är det sånt du får för dig är onyttigt?

2009-04-15 @ 19:30:50
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: Anonym

Usch, stackare, har också haft massa ångest idag :(

När du tränar, vad tränar du då? alltså vilka maskiner, eller går du på något pass eller annat? <3

2009-04-15 @ 19:32:47
Postat av: Carro

Det förra var från mig!

2009-04-15 @ 19:34:14
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Sanna

Trist med ångest... :/

hoppas du mår bättre nu!

idag har ja haft tenta o tränat.

2009-04-15 @ 20:23:35
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: ellinor

vad kul att du äntligen har fått ditt körkort efter all slit du har lagt ned. jobbigt med ångest. vet hur det känns.

2009-04-16 @ 12:26:40
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0