Sunny Sunday


Usch, idag är verkligen en sådan dag jag hatar... Trots att solen skiner är det kaaaallt ute vilket gör att man måste ha ne massa kläder på sig om man ska sitta ute i solen, dessutom blåser det så mycket att det nästan känns som om man kommer att blåsa bort. Sedan jag vaknade i morse (eller sedan igår för att vara helt ärlig) har jag mått jätteilla och haft huvudvärk vilket gör att jag blir alldeles trött och oengagerad. Sedan har jag en massa att plugga, men som jag bara inte kan ta för mig att göra då jag inte har någon motivation och ingen ork - visst låter det toppen?

Vad jag egentligen hade behövt - är att få åka iväg på semester. Ligga i solen, strosa i stan och bara ha det bra ett tag, men så är det tyvärr inte i mitt liv just nu, utan istället är det den bittra vardagen som väntar.

Jag har iallafall börjat läsa lite i boken - men trots det är jag bara på typ sidan 20, men men, bättre än inget ju och jag har läst igenom aktiekunskapen ett par gånger... Så lite har jag väl lyckats komma igång med...

Mamma och pappa ska sticka till farmor och farfar vid 17.30 och då blir jag och brosan själv hemma, med andra ord ska jag försöka mysa till det framför Gossip girl (ja, det vill säga - om jag får tv:n vilket det inte är så stor chans på, men man kan ju hoppas iallafall)

Hur spenderar denna soliga söndag?

Kommentarer
Postat av: Anonym

en fråga: hur lång är du? :) <3

2009-04-13 @ 11:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0