städning&beslut

Ibland blir jag så stolt över mig själv ^^ haha... Lite skryt, emn jag har storstädat mitt rum, ryst sängkläder bäddat och damsugit. Nu är här så rent och fint att det är helt sjukt - precis så som jag verkligen VILL ha det, dock har jag svårt att hålla det såhär!

Jag tog även beslutet att inte åka och träna... Ett beslut som jag ständigt överväger att bryta, men istället ick jag ut på en promenad i det vackra vädret. Det känns ändå surt att inte sticka iväg till gymmet eftersom jag är ledig och har all tid i världen, men det är samtidigt något som säger att jag inte borde eller att jag inte behöver & hinner - dessutom har jag en del att plugga som jag verkligen borde ta tag i. klockt eller ej, ja det är frågan!

Nu sitter jag här och äter lite, har nyss kommit ut ur duschen och efter lunchen ska jag sätta igång med lite pluggande i solen var det tänkt.

Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: magda

jag har mest njutit av vädret i skuggan:Pdet låter som att du gjort en hel del idag ändå ju! och som jag skrev förut så tränar du väldigt mycket i kontrast mot att du innan inte fick dansa ens.

jag ska inte säga någots jälv jag promenerar ju men aldrig så pass att det blir för mycket.det jag menade med om de visste om det är att de måste se attdu är sjukt smal och de kan oroa sig specielt att du ibland tränar flera dagar på raken vilket på de flesta gym jag vet iaf är förbjudet.

2009-04-10 @ 15:29:18
Postat av: Carro

Jag tycker det var ett klokt beslut! Eftersom att du inte var så taggad kanske du inte heller hade presterat så bra på plats, och fått "dåliga vibbar" till nästa träning. Och träning ska ju vara kul, inget¨måste:)

2009-04-10 @ 16:19:39
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Sandra

älskar den där känslan av nystädat! Fast hatar själva städningen däremot... en promenad låter som en mycket bättre idé än gym när det är såhär vårigt ute :D kram kram

2009-04-10 @ 16:23:02
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: stars in heaven

En prommis istället för gym låter som en bra ide sweety<3

2009-04-10 @ 16:40:09
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

* sweetie

2009-04-10 @ 16:42:16
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Billy

En promenad i solen tycker jag låter alldeles underbart <3

2009-04-10 @ 19:02:14
URL: http://rubyred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0