Om ni inte hjälper mig - då hjälper jag mig själv!


När vi satt och åt middag ikväll i uterummet var Melan ute i trädgården. Såklart i sele då han egentligen är innekatt - men när solen tittar fram får han sig dagliva turer både i trädgården och lite promenader då och då - han älskar trotts allt att vara ute. Iallafall satt vi och åt och hade dörren lite på glänt. Vi hade såklart tittat till Caramell regelbundet i trädgården, men på något sätt hade han lyckats snurra in sig rejält sunt en pinne och vi hade inte varit ute efter det och alltså inte släppt loss honom. Så när vi sitter och äter traskar Caramell in i uterummet och sedan vidare in i köket.... Utan sele!?! Haha, snacka om att vi blev förvånade... mamma gick ut och kollade och såg då att han suttit fast och han hade då bilvit så trött på att vi inte kom direkt - så han hade själv "gått ur" sin sele (det är ändå en sådan som sitter om kroppen också - alltså INTE bara ett halsband!)

Vet ni - jag hade en arg katt sen som tyckte vi var ointresserade av honom ^^ och han ville absolut INTE komma när vi kallade och han ville INTE mysa när jag försökte fjäska för honom...Det är hans "straff" mot mig för att jag inte kom ut precis på sekunden som han snurrade in sig... hehe, men om vi bara viste vad sött det var när han kom ingående i huset - utan sele^^ haha.

Straffar era djur också er om ni inte tillfredsställer/hjälper eller gör som dom vill på rätt tidpunkt?

Kommentarer
Postat av: ellinor

min ena katt linus börjar alltid riva ut böcker ur hyllan när han är hungrig. en jobbig vana och matte

kan bli galen på honom. bra att din katt inte sprang bort. det har jag varit med om. och det är inte kul när ens älskling är borta och man inte vet om man ska hitta den eller inte.

2009-04-24 @ 21:00:52
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0