More Sun

image498

Jag har suttit hela morgonen och försökt skriva klart min religionsuppsats. Det är inte kul vill jag meddela och den är ganska lullig och förmodligen inte precis så som läraren vill ha den, men det är groteskt svårt att hitta fakta om det. Jag tror seriöst aldrig jag har haft så pass svårt att hitta fakta om ett ämne som till denna uppsats. Men men, det får bli som det blir, jag kan ara göra mitt bästa (mitt nya tankesätt - nu ska jag bara tro på det också vilket... hmm, inte blir lika lät!)

Pappa kom nyss ner och sa att det var ännu varmare idag än vad det var igår, så då kanske man kan sola i bikini dag? Igår var det nämligen en aning för kallt för det eftersom det blåste en hel del och trots tappra försök att ligga i "lä" så gick det inte så bra. Men idag ska jag ge det ett nyt försök, min bleka kropp kan behöva lite soool!

Jag känner dock att jag helst inte skulle vilja vara hemma idag. Jag vet inte vad det är, men det är något med stämningen och sättet som råder här hemma just nu, som gör att jag helst skulle vilja vara hemma så lite som möjligt nuförtiden. Liksom slippa vara i denna omgivningen och med dessa personer och dessa problem och åsikter. Jag vet inte vad det är, men det känns som att en irritation ligger över alla och ja, jag vet inte. Det känns bara så fel. Jag känner bara att jag inte borde vara här... Jag borde gå till skolan på morgonen, vara iväg hela dagen och komma lagom till att det var dags att gå och lägga sig, eller kanske inte komma hem, jag borde ha något eget. Men för det krävs pengar och en inkomst, vilket jag inte har... Suck.....

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej. Ja visst är gifflar så gott =). Hehe, Johan berättta igår om hur dom smakar då man äter dom direktt från bandet... blev lite avis.Den där känslan känner jag igen lite, den när man bara vill vara borta. Jag vet ju inte vad det är som gör att du har den. Men en bidragande orsak kann va att du känner mer och mer att du vill rå dig sjjälv och slippa höra tjaffs från alla andra. Jag flyttade hemifrån när jag var 18, flyttade tillbaka hem igen ett år senare då det tagit slut med killen som jag bodde med. Sen bodde jag hemma i 3 år till och vissa stunder var rena pinan.Hoppas uppsattsen går bra.

2009-04-26 @ 09:58:00
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hatar när det är dålig stämning hemma. Hade ofta så för något år sedan... Hoppas det blir bättre snart!

2009-04-26 @ 10:05:23
URL: http://goodgonebad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0