Misslyckad...

Jag är nyss hemkommen från en riktig usel träning. Usch, det gick så dåligt så dåligt och jag hade ingen motivation, ingen ork och ingen lust... Det kändes verkligen uselt så jag stack hem en timme tidigare än planerat.... Ofta är det så att mina söndagsträningar går riktigt dåligt.. Undra varför det är så. Iallafall är det störigt som fan och jag hade ju sätt fram emot träningen egentligen, men när jag kom dit var det som om all motivation var som bårtblåst och kroppen kändes riktigt, riktigt seg! När jag sedan ska gå på bussen - tror ni att det finns pengar på busskortet? Nej, såklart inte. Snäll som busschaffören var så fick jag åka med iallafall... Det känns verkligen som om detta är en sådan dag, så allt går och kommer att gå emot mig!


Vad har ni till lunch idag?


Nu sitter jag iallafall här och äter lite lunch. Gröt med havremjölk och en macka till det.. För resterande av dagen har jag inget planerat och dessutom suger vädret, så vi får väl se hur man ska sysselsätta sig denna dag. Annars blir det väl kanske plugg... Nej, usch, det lät inte kul. Jaja, får se.. Vad hittar ni på en dag som denna?

Kommentarer
Postat av: Magdalena

När träningen går dåligt brukar jag tänka att man iaf har gjort mer än om man inte hade gjort nåt alls:) Gott med gröt, tänk att nåt så enkelt är så jävla gott haha! Det är råggrynsgröt va?

2009-04-05 @ 16:28:05
URL: http://magdalena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0