Måndag!

God morgon!
Ja, eller morgon och morgon - det känns inte precis som morgon längre. Jag vaknade vid 8 tiden av att pappa och min bror pratade (jag skulle nog mer vilja kalla det skrek) högt på varandra - de talar så grymt högt med varandra och så stor dem i var en del av hunset och försöker föra en konversation. Inte bättre blir det av att pappa står precis utanför mitt rum, men men...

Såg att min klocka var 0-ställd och blinkade och tydligen hade vi haft strömavbrott vid 7-tiden för vår varmvattenbredare eller vad det nu var bestämde sig för att sluta fungera i natt. Ehh, okej, så nu har vi inget varmvatten - men det skulle troligen komma hit någon ikväll och fixa det (dessutom kommer det någon som ska gräva upp hela vår framsida också - pappa & mamma bestämde sig nämligen för att den skulle få ett nytt utseende inför min student) Så här blir det full fart hela kvällen ^^ haha..

Jag har nyss käkat frukost, men känner mig fortfarande lite hungrig så ska väl ta en skål flingor med yoghurt också. Vid kvart över 10 går bussen in till stan och så blir det lite träning innan skolan. jag har nämligen bara en elktion idag - uberskönt vill jag meddela!

I eftermiddag/kväll blir det till att finslipa religionsupssatsen och sedan ev. börja lite på psykologin. Med andra ord en plugg-eftermiddag, men en förhållandevis lugn en trots allt.

Vad har ni för planer för dagen?

Kommentarer
Postat av: Lisa

haha, tack =) Jag är 17 ^^,

2009-04-27 @ 09:34:28
URL: http://liszy.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas du får en bra dag :)

ja har vart på jobbintervju, möte, o nu ska ja åka o handla mat o sen blir det träning :)

2009-04-27 @ 13:47:12
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: ellinor

du är så bra att du lyssnar på kroppen och ger den den mat den behöver. kallar du dig frisk från äs nu?

Eller har du kvar några sjuka tankar fortfarande?

2009-04-27 @ 14:16:16
URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0