Magproblem...

Minns ni magontet och magproblemen jag gick med i många månader under höst och vinterhalvåret? Jag uteslöt mjölkprodukter och allt blev bra men tillslut orkade jag inte bry mig längre så jag gick sakta men säker tillbaka till vanliga produkter igen och det har varit ganska okej ett tag nu. Dock reagerade jag för ca 2-3 veckor sedan på att jag i stort sätt alltid fick ont i magen efter att jag hade ätit. Jag har ändå fortsatt som vanligt men ändå lagt en extra tanke bakom när magontet uppkom och igår när mamma och jag var och handlade berättade jag att det hade återkommit och då kom mamma fram till en sak som hon hade skrivit upp och lagt på minnet sedan förra omgången. Jo, detta med mina magproblem inträffar när jag är stressad, pressad och har mycket att göra. Tydligen var det samma sak sist - för det hade hon noterat... Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera detta då jag har en jobbig period framför mig med mycket stress och press med skolsaker inför studenten.... Men ändå skönt att veta vad grunden kan vara.

Någon av er som har liknande problem?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gå till apoteket och prata med dom där, de har lite receptfria saker att erbjuda. Om det blir ännu värre kontakta läkare så kan man få receptmediciner, jag har och de är superbra. Försök att stressa ner, äta bröd (suger upp magsaften), inte röka och dra ner på alkoholen så kommer det säkert att bli bättre. :)

2009-04-28 @ 20:12:49
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Lara

Vännen min; jag jobbar på designen. Sakta men säkert. Jag undrar bara om du har bilderna ready to go?

Om inte så behöver du inte stressa ihjäl dig. Ta det i DIN takt.

Hugs!

2009-04-28 @ 20:56:22
URL: http://laramaria.blogg.se/
Postat av: Zsaza

Usch, aldrig kul med ont i magen...Ang hur jag äter här på Capio. Ja, jag äter helt själv och jag lagar all min mat själv.. Det är så man gör när man bor här ute i lägenheten... Inne på kliniken får man allt serverat, i Villan turas man om att laga och äter ihop, men här ute så gör man allt själv..Anledningen till att det ser ut som om jag tar mindre mat när jag är hemma beror faktiskt på att vi har mkt större tallrikar hemma. Blev oxå lite nojjig och har faktiskt mätt upp exakt för att kontrollera att det är samma mängd, vilket det var:)Kramis

2009-04-28 @ 21:22:45
URL: http://perardua.blogg.se/
Postat av: Anonym

magkatarr kallas det. Finns medicin för det, men bästa hjälpen är att sluta stressa och äta ordentligt.

2009-04-28 @ 22:15:53
Postat av: Vilde

Ja, precis! För meg är det så att magen blir uppblåst og jeag får jättemycket luft:/ Sa inte du att det var laktos som gjorde det? âr det ett vanligt problem bland folk med anorexi kanskje?

2009-04-28 @ 23:17:40
URL: http://letmeflyagain.blogg.no
Postat av: Cattis

Jag får magkatarr när det är för stressigt. Gör ohyggligt ont. Finns dock medicin att ta!

2009-04-29 @ 08:54:05
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Cattis

Jag får magkatarr när det är för stressigt. Gör ohyggligt ont. Finns dock medicin att ta!

2009-04-29 @ 08:54:18
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag har också stora problem med magontet, och det har mycket med stress och orolighet att göra. Har även testat med laktosfria produkter, kanske märkte lite skillnad, men det har inte blivit bra av dem.

2009-04-29 @ 09:30:58
URL: http://carouline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0