Lång dag och middag på ingång

God eftermiddag kära läsare!
Vilken underbar dag det har varit och fortfarande är. Solen skiner och det är förhållandevis varmt ute - hur underbart är inte det på en skala? Idag har det varit en ganska lång dag, var ju uppe redan lite över 7 och sedan har det varit en lång skoldag, men att solen skiner för att man pallar det - för snart är det vår på riktigt och efter det kommer studenten och sommaren. Har ni haft en bra dag med mycket solsken och glatt humör?


När jag kom hem från skolan idag åkte min kisskatt ut i trädgården och jag satte igång med förberedelserna till middagen som idag blir Fajitas... recept kommer sedan och till fajitasen ska vi servera sugersnaps och tacosås i mängder. Underbart!

Annars idag är det plugg som gäller - har nämligen filosofi till imorgon, men jag tänkte även ge mig ut och köra en runda och kanske handla lite glass, känner att jag är lite småsugen på det ^^ haha...

Imorgon är sista skoldagen innan lovet och et ska bli såååå underbart måste jag medge. Egentligen skulle jag haft en psykologilektion kl. 8.15 och sedan håla till 11.10, men Jenny i min klass fixade så att vi fyra från Sp3e slapp komma på psykologin och istället har jag skola mellan 11.10 och 11.50, hur nice är inte det?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

förlåt om jag frågar, men var det fajitasen som var SUPERjobbiga middagen?

Ta inte illa upp! Ville bara fråga så svara om du vill:)

Men jag hoppas iallafall att du kan njuta för fajitas är underbart gott:)

kram!

2009-04-02 @ 18:49:47
URL: http://tindra85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0