Köttbullar och Makaroner - snabbismiddag för lata dagar


I söndags mådde jag inget bra och mamma och pappa var på påskmiddag hos farmor och farfar, men brosan och jag har inget direkt intresse för det - så vi stannade hemma istället. Jag som älskar att laga mat i vanliga fall och verkligen har det som terapi pallade verkligen inte med att göra något avancerat till oss, men jag var inte precis sugen på att köpa Pizza, så då fick vi läsa det på bästa sätt, med andra ord - Mamma Scans köttbullar, fullkornssnabbmakaroner, broccoli och ketschup. Ibland får man fuska - eller vad säger ni?

Jag hatar egentligen köpta köttbullar - men nöden har ingen lag vissa dagar coh då är dte smart att kunna värma upp dem lite snabbt i micran bara undertiden macaronerna kokar. jag var tom så lat att jag kokade broccolin i micran ^^ haha..... En snabblagad rätt som är bra när man är lat - men ändå inte känner för att smälla i sig en hel pizza eller annan hämtmat!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men gott ä det ju :D2009-04-15 @ 23:57:08
Postat av: Anna

Det där är seriöst en av mina favoriträtter. Snabbt och såååå gott :D Köpte frysta köttbullar på Ikea för nån dag sen, hoppas de är lika goda som de "färsk" på Ikea :)

2009-04-16 @ 00:27:59
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förlåt men hur FAN ska du bli frisk om du inte ens äter en barnportion?Är det inte dags att bli normal i ätandet?

2009-04-16 @ 07:24:13
Postat av: Rebecca

anonym: Vad underbart bra att du vet precis hur mycket jag åt då, speciellt eftersom det inte alls går att se på bilden då bara endel är fotat...

2009-04-16 @ 08:41:03
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men du har ju delat köttbullarna för att det ska se mer ut än det är.Varför lurar du dig själv hela tiden?

Den enda som förlorar på det är DU!

2009-04-16 @ 10:17:44
Postat av: Anonym

jag kan bara hålla med dom anonyma kommentarerna..

2009-04-16 @ 11:07:11
Postat av: Anonym

Ska du inte ha lite sås också? Det ser.. magert ut? :)

2009-04-16 @ 16:05:15
Postat av: Rebecca

anynom: för det första har du ingen aning om hur många kötbullar jag åt och där är en eler två köttbullar som är delade och anledningen till det är för att jag redan hade börjat äta när bilden togs!jag förstår verkligen inte hur ni tänker ibland - ni har ingen inblick alls i hur jag äter, därför är det vara idiotiskt att ständigt kommentera portionerna, speciellt eftersom det är en närbild på en del av maten bara och dessutom så tar jag i stort sätt ALLTID mer än en portion!

2009-04-16 @ 19:38:28
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, men visst..

ta kort så att man ser hela tallriken nästa gång då..så ska vi se om du verkligen äter normalt.Enda anledningen till att du tar närbilder är ju just för att du inte vill att vi som läser din blogg ska se hur lite du äter.Du får ju räkna med att folk reagerar. Lägg inte ut bilder på din mat då.. om det nu är så fruktansvärt jobbigt att folk kommenterar.Du sabbar bara för dig själv genom att lura dig själv. Vem försöker du intala att du äter normalt?Vi är ju inte blåsta heller.

2009-04-16 @ 21:47:52
Postat av: Carita

men åh, kan ni inte bara låta Rebecca vara?!

ja, det ser ut att vara en liten portion, men tänk på att det finns någonting som heter att ta om, lägga på lite mer på tallriken liksom. det är sjukt jobbigt när folk kommenterar att man har tagit för lite, & man kan inte alltid vara exakt lika hungrig liksom. vissa dagar blir det ½ portion medan det blir 1½ någon annan dag liksom. det jämnar ut sig i längden!Rebecca, du är stark. fortsätt kämpa. <3

2009-04-16 @ 21:48:51
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Carro

Det konstiga är väl att de flesta som kommenterar negativt är anonyma. Ganska konstigt att gå på någon på det sättet när man inte kan stå för det..

2009-04-16 @ 21:54:10
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Rebecca

anonym: Du kan ju ignorera helt hur mycket jag äter och inte äter - dte är ju inte ditt problem. Jag äter som jag äter och huvudsaken är att jag och min familj vet att det är bra - sedan får ni tycka vad ni vill! Om jag väljer att fota närbilder så är det min ensak och om jag sedan lägger upp och tar en portion till efter det för att allt inte fick plats eller jag var mer sugen, så gör jag det... Förresten, varfär är du så intresserad av hur mina portioner ser ut då? Om jag nu väljer att inte ha helbild så är det väl min ensak?

2009-04-16 @ 21:54:51
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

carro: Negativa är nästan alltid anonyma... men men..

2009-04-16 @ 21:55:48
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Anonym: Och om du då påstår att jag inte äter normalt så kan jag meddela att jag åt 10 stora bitar sushi med tillbehör till middag idag + ½ liter Ben and jerryglass till efterrätt för att jag var hungrig! Nöjd?! och änå ska jag äta kvällsmål innan jag går och lägger mig!

2009-04-16 @ 21:58:54
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: sandra

Ni anonyma som påpekar att Rebecca äter för liten portion. Det är kanske ni själva som har problem med maten? Eftersom ni så gärna vill se exakt allt Rebecca äter. Ni klagar på att hon fotar för nära tallriken. Dessutom ser det ut som en normal portion mat. Många av mina kompisar äter inte större portioner än så och dom är normalviktiga. 6 köttbullar är inte för lite. Och man behöver inte äta hela tallriken full av makaroner för att bli nöjd/mätt. Om man ofta äter efterrätt som glass, choklad, kakor som Rebecca gör, så får man ju ändå i sig tillräckligt med energi för att gå runt och må bra. Vissa äter flera portioner mat. Andra gillar mer efterrätter.

2009-04-19 @ 00:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0