Klappat och klart!


Lomma - April 09

God Kväll!
Internet har inte fungerat på hela dagen - ovanligt va? Jag får damp på detta sablans internet som aldrig vill fungera, men men... pappa löste det nu när han kom hem.

Dagen idag har varit effektiv vill jag meddela och nu sitter jag här och väntar på samtal från Malin och sedan ska hon komma och hämta mig och vi ska in till stan, men innan hon kommer tänkte jag hinna med en liten update eftersom jag inte haft möjligheten att göra det på hela dagen...

Imorse åkte jag in och fick håret singat - så nu har jag ljusa slingor i mörk hår, det ser lite randigt ut & är inte alls så ljust som jag hoppats på, men vi får ta det i etapper och förhoppningsvis är jag en aning blondare till studenten. Sedan träffade jag Sarah en stund som körde mig hem och efter en liten stund hemma var det bara att hoppa på bussen får att åka in till stan där jag mötte upp mamma för lite balklänningsshopping ^^ haha, nu har jag äntligen köpt min balklänning! Det känns superbra!

Malin ringde nyss så om ca 30 minuter drar vi in till stan för lite fika och sedan ska jag försöka vara hemma i bra tid då jag är supertrött och sedan blir det lite myskväll med godis innan sängen väntar (ja, det vill säga om pappa nu har köpt något choklad till mig!) Men somsagt - för fika med Malin i det vackra vädret! Solen skiner och det är verkligen underbart ute! I love this weather!

Vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: Denise

Grattis du har gått vidare i fototävlingen :)

2009-04-17 @ 21:23:16
URL: http://naztysbunny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0