Inte vad man trott


Oj, min dag blev inte som jag hade tänkt. jag fick iallafall för mig att för säkerhetens skull kolla i almenackan att det var idag som turismlektionen var iställd och vad ser jag - att det är nästa vecka. Där föll mina planer för dagen. jag satt i pyjamas med opackade väska och viste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag tog då ett snabbt beslut -  jag bestämde mig för att hoppa på bussen som skulle gå 10 minuter senare. Så jag slängde i kläder i träningsväskan och fixade åt Caramell innan jag sprang ut till bussen och han med den. Så dagens träningspass blev väldigt mycket förkortat - men lite han jag med iallafall vilket var skönt. Sedan tog jag buss och tåg tillbaka till skolan för två lektioner.


Jag som hade planerat min dag så bra - ja, det blev inte precis som jag hade trott. Dessutom pratade jag med mamma och hon fick åka in på akuten (igen) med min bror för att han hade fått en bok i sitt friska öga (han är blind på det andra) och det hade ju varit ganska allvarligt om han hade skadat det friska också. Saken är bara den att jag blir irriterad som bara den på min bror när han får åka in på akuten hela tiden (för någon månad sedan så svimmade han i skolan). ja, jag vet inte - jag tycker bara synd om mamma som får ta allt....

Hur har eran dag varit?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Min dag har varit kanon!

hoppas det blir bra med din bror!

2009-04-27 @ 16:35:44
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Zsaza

Alltid irriterande när det inte blir som man planerat.. Men du verkade ju styra upp det ganska br aändå:)Kramis

2009-04-27 @ 17:39:11
URL: http://perardua.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Alltså jag vill inte verka petig nu, men jag tror faktiskt inte direkt att din bror åker in på akuten för att han vill det. Det är väl antagligen olyckshändelser som kan hända alla...och vem skulle "ta en sån grej" om inte ens egen mor?

2009-04-27 @ 17:49:59
URL: http://magdalena.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur blev din bror blind?

2009-04-28 @ 11:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0