Ang. Godisstopp på vardagar

Helt ärligt jag kan inte bry mig mindre om vad ni tycker om detta... Det är inget förbud alls utan bara ett sätt att undivka godis & glass varje dag. Vad ni sedan anser om det - skiter jag fullständigt i! Ni väljer att vrida och tolka allt som skrivs här och det kan inte jag göra något åt. Att sedan skriva att jag följer ätstörningen är ju hur jävla stört som hels. Detta gör jag för att må bättre och bli piggare samt få ut mer av träningen. Det är ju inte så att det är på liv och död - det har ni väl märkt från alla de andra gångerna jag har bestämt mig för att dra in på godist på vardagar?

Ehh, ni får tycka vad ni tycker....
This is the way it is!

Kanse håller jag det - kanske inte..

Sedan kan jag ju också passa på att skriva att jag inte stör mig på att jag äter godis varje dag, det är inget jag bryr mig om - vafan det är ju gott. Men ibland har man tjatat ut det så sjukt mycket att man tröttnar och tillslut bara äter det av en ren vana. Där är jag nu... Jag äter godis på kvällen av en ren vana - det är inget jag egentligen är sugen på.

Kommentarer
Postat av: Leia

Haha,. =)

Själv käkar jag nästan aldrig godis, chips eller kakor.

Kram

2009-04-09 @ 09:03:10
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv:

okej, tråkigt att höra, men bra att det är bra nu! :)

men tyvärr, jag får större portioner.

2009-04-09 @ 09:05:36
Postat av: Anonym

Oj, varför reagerar du så starkt?Alla måste väl få ha en åsikt eller hur?

2009-04-09 @ 09:25:57
Postat av: Sarah

Men Rebecca om du skriver ett inlägg i din blogg att du ska ha godisförbud måste du ju räkna med att få kommentarer, eller? Du har skrivit samma sak så många gånger, att du ska sluta äta massa godis, utan att det har lyckats. Samtidigt skriver du att du aldrig äter lagad lunch t.ex, och då är det väl inte så svårt att se den kopplingen att du äter för lite under dagen och att kroppen skriker efter energi som du ger den iform utav godis på kvällen. Varför skriver du något om det om du inte kan tåla att få ifrågasättande kommentarer?

2009-04-09 @ 09:35:21
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Rebecca

anonym: absolut får alla ha sin åsikt och jag får också ha min.Sarah: Jag lyckas kanske inte för att jag inte beyr mig tillräkligt starkt. Det är ju inte på liv och död för jag sätter upp ett "stopp". Det har inget med förbud att göra... Sedan skriver jag ju också att det inte rä ett sug på kvällen jag har utan att det är en vanesak.

2009-04-09 @ 09:42:29
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Cornelia ♥

Jag tror folk bara bryr sig om dig. Du är ju väldigt smal och det reagerar folk på. Men jag tror knappast dina läsare sitter och skriver så för att vara elaka. Vi vill att du ska må bra :) Och uppenbarligen vill du inte äta godis varje dag, eftersom du försökt sluta flera gånger innan.

Kram!

2009-04-09 @ 09:54:22
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Sofie

Jag förstår Rebecca... Visst kan man äta godis och så varje dag men kroppen mår bättre av "riktig" mat. Bara för att man har en ätstörning ska man väl inte äta godis varje dag för att man kan? Jag tycker det är bra att man vill ge kroppen ordentligare mat.Jag själv försöker också låta bli att äta godis och så under veckorna just eftersom jag inte mår bra av det. Det går ut över maten och då tycker jag det är bättre att äta ordentlig mat under veckorna och sedan kunna njuta av godsaker på helgerna.Dom flesta brukar väl ändå bara äta godsaker på helgerna? Det är inget konstigt med det.Kämpa på Rebecca. <3

2009-04-09 @ 10:01:00
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag skrev ju att jag förstår, jag förstår precis. Jag har också haft perioder då jag ätit för mycket godis och för lite mat, och det är inte det är inte ett dugg bra för varken kropp eller själ. Jag säger inte att du ska äta godis dagligen för att gå emot sjukdomen. Jag menar bara att du lägger fokuset på fel plan. Istället för att fokusera på att "dra ner" på godiset så borde du lägga energi på att öka på den riktiga maten, varpå godiset naturligt kommer ta en mindre del. Att sätta upp förbud i sig är att gå sjukdomen till mötes, det var så jag menade, men för den delen tycker jag verkligen inte att du ska äta stora mängder godis dagligen. Det mår ingen bra av. Kram

2009-04-09 @ 13:21:26
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0