En lång och krokig väg, som man inte ser slutet på


God morgon
!
Hur är allt med er denna soliga torsdagsmorgon?
Tänk att det redan är den 23 April, snart är det Maj och sedan juni och sommaren är här. Här är det bra idag iallafall - eller det är okej iallafall och jag är trött som bara den för såklart kunde jag inte sova igår heller, trots att jag gick och la mig tidigt.

Idag är det torsdag och näst sista dagen innan helgen kommer, och det ska bli underbart med lite helg nu - fast den försvinner väl lika fort som den började antar jag. Idag ska balen betalas och efter skolan ska jag sticka in och träna hade jag tänkt. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, så mycket som påverkar mitt mående och den oroskänslan som ständigt finns i magen. Jag måste försöka komma bort från det lite och slappna av ett tag, tänka på annat (nåja, försöka iallafall) och bara få sysselsätta mig så lite träning ska det bli och sedan är det hem och Naturkunskapspluggande som gäller vilket är mindre kul, men även det måste göras.

Vad har ni för planer för dagen?Usch, jag märker vilka tråkiga och deppiga inlägg det blir just nu. Men förhoppningsvis kommer det en vändpall på det också och lite roligare saker kan tas upp!

Kommentarer
Postat av: Julia

vilken urtjuusig bild hördu :) riktigt duktigt fotograferat!

2009-04-23 @ 13:21:04
URL: http://littlemisstrouble.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0