2 april

God morgon!
En ny dag - solen skiner och det är nya möjligheter.. Sitter och äter rukost och sedan blir det lite "ta-det-lugnt-innan-skolan-tid" innan jag ska gå till bussen vid 9-tiden... Men bara det att solen skiner idag gör att man blir så otroligt glad och lättad! Sååå härligt!

Förresten hade jag en härlig avslutning på gårdagskvällen.. efter att jag hade fikat lite keso och riskakor och sedan suttit vid dator var jag vid halv 11-tiden redo att gå och lägga mig, men innan dess möts pappa och jag av en slump i köket för lite prat och småätande av ben and jerryglassen - ur burken.. Mysig avslutning på en turbulent dag!

Idag väntar en lång skoldag - fram till halv 4 närmare bestämt, sedan har jag dock inte så mycket planerat (om det inte blir något att plugga idag), jag har hört viskningar om att vi har en filosofisak som ska vara inne imorgon och ni vet ju vad jag tycker om filosofi!

Igår var jag förrsten ute och körde bil helt själv.. Närmare bestämt körde jag och hämtade mamma i malmö i rusningstrafik... Sååå härligt! På fredag får vi dessutom vår nya bil (ja, mamma bestäde sig  helgen för att köpa en) så då har vi dessutom två bilar att tillgå igen.... NICE♥

Vad har ni för planer för dagen?

Kommentarer
Postat av: Angelica

ha en bra dag :)

2009-04-02 @ 08:10:19
URL: http://angelicahl.blogg.se/
Postat av: Tea

ja, ha en bra dag :)jag började bara undra... vad du väger. fast jag vet att man inte vill säga det ;)jag har iaf gått upp i vikt. kul (på ett sätt) att snart vara normalviktig, men inte är det helt smärtfritt inte... :(

2009-04-02 @ 12:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0