15 april


Today I'm Wearing my I LOVE NEW YORK t-shirt!
And I love it!

God morgon!
Det blev ett litet inlägg nu innan skolan vänter. Jag sitter här och äter frukost vilket inte är det lättaste vid denna tidpunkten på dygnet, men det får gå i alla fall... jag är trött som bara den kan jag meddela då jag satt uppe ytterliggare ett tag igår för att försöka utöka mina sökningar till universitetet - men det strulade som bara den. Vid närmare 23-tiden lyckades jag dock och sedan satt jag uppe och åt lite skånepepparkakor med pappa innan jag gick och la mig - men tror nu att jag kunde somna då? Nej det är väl klart att jag inte kunde, så sedan låg jag och vände och vred på mig superlänge innan jag kunde somna - så det gör ju att man inte var superpigg när klockan rinde vid 6 tiden!

Idag är det skola som väntar - aktiekunskapsprov bl.a. vilket inte lockar, sedan är det träning efter skolan och sedan bär det av hemmåt - så jag kan väl räkna med att vara hemma kring 18-tiden ikväll.. En lång dag med andra ord!

Vad har ni för planer för dagen?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas du får en bra skoldag!

Jag ska gå och skriva tenta nu, håll tummarna :P

2009-04-15 @ 07:10:15
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: nattis

vilken fin blogg du har! jag var på ÄS-samtal igår, och idag är jag hemma -städar, fixar och försöker samla mod och kraft att ta mig ur sjukdomen.

jag är imponerad av din kampanda : )

2009-04-15 @ 11:30:56
Postat av: Carro

Tjuuusig tjej !

2009-04-15 @ 20:31:24
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0