vad ska jag nu hitta på?.... Jo, just de, jag har ju läxor på alla möjliga håll^^

Nu har jag tagit det lugnt här sedan jag kom hem, det behövdes verkligen för jag var blöt, kall, arg och ledsen... ledsen och arg över att jag klantade till det på provet. Det gör mig så atg och besviken att det alltid ska vara något som ställer till det, att det aldrig får gå HELT bra! jag kan ju också meddela att det var inte ett normalt prov utan det var två frågor att välja mellan, man fick välja en och sedan skulle man skriva allt man kunde om det! Och jag klantade till en del av detta, FAN OCKSÅ!!!!

Nu har jag iallafall (försökt) lugna ner mig, även om det inte gått så bra, fått lite mat i magen, fixat med matdagboken till Idun och nu ska jag sätta mig och börja med min "läxa" som jag skulle ha gjort för länge sedan. det handlar om Bakslag och Återfall tror jag och jag ska ju ha med det till A i morgon när jag ha möte... Så lika bra att göra det nu INNAN jag sätter igång med naturkunskapen och redovisningen jag ska ha i morgon i Marknadsföring.

När mamma kommer hem så ska jag övningsköra till affären och sedan ska vi handla... det är våran "ensamtid" eller vad man ska säga och det är jättemysigt, även om det inte går såbra för oss när vi båda är trötta, då kan vi stå som fån i affären och bara se ut som frågetecken för vi vet inte VAD vi ska handla...Men det är mysigt!

Jag skulle haft dubbel körlektion idag, men jag hade bokat helkonsigt... 5 lektioner denna vecka! haha, det lär man sig ju inte sååå mycket på eftersom man inte hinner öva, så jag avbokade dagens två och ska avboka torsdagens två.. Imorgon däremot så har jag körlektion, så jag hoppas VERKLGEN på bra väder! JAG HATAR VERKLIGEN ATT KÖRA I REGN!

Nej, till Idunläxan nu!
Vi hörs
<3


Kommentarer
Postat av: Ida Björck

svar: haha men visst är det gott :D om B&J hade varit nyttigt så skulle jag kunnat äta det dag in och dag ut :D

2008-10-21 @ 13:31:07
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Rebecca

haha tackar! älskar sitt namn med ;)

2008-10-21 @ 15:51:42
URL: http://rebeccasegedi.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha när jag övningskörde var det på vinterhalvåret... i Snöstorm... I mörker... På en enslig väg utanför Klippan. DET var läskigt. Körläraren däremot var cool lugn men icke jag hehe. Men du, det känns asgött sen när du har körkortet i handen så kämpa på! :) Kramis sötis

2008-10-21 @ 16:07:38
Postat av: Louisa

Hejhej :)

2008-10-21 @ 16:15:47
URL: http://modefantast.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag med =) fin blogg!!

2008-10-21 @ 18:19:42
URL: http://ampel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0