Rädd....

Jag slog nyss av en rädsla...
...............
en rädsla för att aldrig bli helt frisk.
Tänk om det alltid finns en del av mina matproblem, känslor, tankar kvar i mig, en del som aldrig vill släppa och som hindrar mig för att bli totalt frisk, få må bra och njuta av livet?!

Jag vet ju att jag har kommit en bra bit på vägen ,men jag vet också att den sista biten är svårast att bli fri från...
Jag är rädd för att den sista delen inte ska lämna mig.

Fan också, hur kunde jag nog komma och tänka på detta?
Jag mår ju så bra nu, men jag vet också att en del finns kvar där innom mig även fast att jag trycker bort den....
Sålänge sen delen finns kvar så kommer jag alltid riskera att falla tillbaka....

TÄNK OM INTE ALLT FÖRSVINNER?!
TÄNK OM JAG ALDRIG LYCKAS BLI HELT FRISK?!


Kommentarer
Postat av: enmamma

Kan tänka mig att de flesta som kämpar mot äs får dessa tankar du nämner här. Men jag tror verkligen på att det går att bli helt frisk och fri från sin äs och du kommer en dag med stå där helt fri och frisk. På Idun där du går nu pratar du med någon där alla dina tankar?

Hoppas du får en härlig lördag. Kram på dig!

2008-10-18 @ 14:12:58
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: kerstin

jag har samma rädsla och tankar, men jag har den tron att det måste gå! och jag tror absolut att du kommer bli helt frisk. Du har den viljan!

2008-10-18 @ 14:14:14
Postat av: Tépåsen

Jag tänker också så där ibland och visst är det jobbigt att ha en del ätstörda tankar kvar men jag försöker att inte tänka på det. Om jag ändå gör det försöker jag vara stolt över mig själv som har kommit såpass långt och jag tänker inte sluta kämpa förrän allt är borta. Och skulle inte allt försvinna är det inte världens katastrof så länge jag inte ger upp och går tillbaka i sjukdomen. Det är väldigt påfrestande att vara "lite" sjuk men jämfört med tidigare är det SÅÅÅ många gånger bättre! Och som sagt, sluta inte kämpa förrän du har nått HELA vägen till målet!!!

2008-10-18 @ 14:24:47
URL: http://tepasen.blogg.se/
Postat av: carolina

gumman, man blir det! jag LOVAR. jag var så gott som, sen blev jag dålig igen, men jag räknade inte kalorier, vägde mig inte, tränade för att det var kul osv. och när jag är med min pojkvän är jag helt avslappnad...det kommer med tiden, du måste ge dig själv tid. lova det? det försvinner, om du tillåter det att försvinna. kämpa på, fina tjej <3

2008-10-18 @ 16:28:26
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Det är jag också rädd för, som fan. Känns som dagvården är min sista chans. Jag vet fan inte vad jag tar mig till om jag inte blir frisk då.Kämpa på sötnos. Jag tror du kommer klara detta! Tro på dig själv!

Kram <3

2008-10-18 @ 17:00:57
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Marie.

Jag tror att om du vill och önskar och känner dig öppen och tacksam- Så kommer du också att få ta emot det du önskar dig och vill innerst inne.kram!

2008-10-19 @ 01:51:03
URL: http://mmmmm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0