Periodare

Jag är en väldig periodare när det gäller allt.
När jag gillar en sak så utnyttjar jag det till max och verkligen tjatar ut det tills jag efter ett par månader/ett par år är så trött på det att jag inte klarar av saken längre.

Detta gäller verkligen allt.
Färger, maträtter, godis, kläder, smycken, musik, skådespelare, tv-prgram, hårfärg, frisyr, djur... Ja, allt verkligen. Just nu har jag tex.
FÄRG: en Rosa period
GODIS: en choklad/Ben anf jerry-period
KLÄDER: jeans och stickatperiod
MUSIK: Summer of 69 som jag tjatar ut men annars Abba som jag verkligen inte gillade innan och The Click Five
SKÅDESPELARE: Maura Tierney, Blake livley och Alexis bendel
TV-PROGRAM: Cityakuten, Gossip Girl, Gilmore Girls, Hannah Montana ^^ haha... (jag är en nöööörd!)
HÅRFÄRG: Brun
FRISYR: Långt och halvvågit/rakt!

Ja, ni förstår vad jag menar va?
Bara denna veckan har tex. Cityakuten och Maura Tierney tillkommit som favoriter eftersom jag började intressera mig av Cityakuten igen efter att ha haft ett låååångt uppehåll när det gäller den serien. För bara något år sedan var jag som besatt av den. Jag kollade på ALLA repriser och varje gång det sändes (såklart alla nya avsnitt också). Likadant har det varit med Beverly Hills och Förhäxad för (ganska många) år sedan (vad kan det nu var... 5-7 år sedan?)

Jag var tex. jättefast i färgen blå en period, nu är det rosa och det hatade jag otroligt mycket förr. Jag var GRYMT inne i damfotboll under en period, nu kunde jag inte vara mindre intresserad av sport. Kungahuset har faschinerat mig och även friidrott, nu är det ingen jag bryr mig det minsta lilla om.

En period gick jag enbart i Leggings, nu är det nästan bara jeans som gäller. Jag tjatade ut lite "Sorry, Blame it on me" med Akon och nu kan jag knappt lyssna alls på den...Jag har hatat ABBA, sedan har jag älskat ABBA och bara spelat deras låtar...Jag har tjatat ut låten "Angel to you, devil to me" (som jag kom på att den kan jag ju börja spela igen, dne har ju haft ett uppehåll nu ^^ haha....) Ja.. ni förstår va?!

Nu har jag fastnat för Cityakuten igen, efter att under två dagar tittat på det på Youtube. Det krävs inte mer, och nu börjar den besata tiden igen. Stackars de i min närhet^^ haha... Men vad ska jag göra? Jag är fast. Nu stör jag bara mig på att jag hade ett uppehåll!

Är ni på samma sätt?
Eller kan ni köra allt på en mer rimlig nivå?
För det kan inte jag!
Det är ALLT eller INGET!

Antingen uppe jättelänge.. eller i säng vid 9-10 på kvällen. Antingen bara dokumentärer eller bara barnprogram... antingen mycket mycket tv-tittade eller inget alls.... JAG ÄR KNÄPP!


Kommentarer
Postat av: i

Fin blogg och bra med uppdateringar!

Gillar din mysiga blogg...

kram på dig

2008-10-08 @ 17:55:08
Postat av: Regina

Jag tjatar också ut allting, och vägrar att "blanda" saker. T.ex. köper jag alltid samma chokladmärke, eller samma glassmärke tills jag tröttnat och tjatar ut något annat märke.

men det är bra att vara knäpp ibland =)

2008-10-08 @ 18:27:24
URL: http://reggs.blogg.se/
Postat av: Camilla

Haha, nä jag gillar variation så jag blandar hela tiden, jag har liksom mina favoriter :)

2008-10-08 @ 18:42:13
URL: http://popbitch.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha jag är precis likadan :p

2008-10-08 @ 19:29:58
URL: http://sandranordin.com
Postat av: sarah

Jag är exakt likadan! Vad gäller ALLT och har alltid varit. Allt eller inget, svart eller vitt. Ingen gråskala här inte;-)

Är jag inne i en chokladperiod vägrar jag allt annat tills jag tröttnar satan och kör på typ lösgodis tills jag nästan hatar det. Min omgivning blir fett förvirrad när jag i en period kan äääälska typ köttbullar och sen helt plötsligt avsky allt med köttfärs:-P Men thats me! Fast jag var nog ännu värre med det innan jag blev sjuk. Samma vad gäller färger, musik, KLÄDER, dryck osv. Variation lockar inte så mycket:-P

2008-10-08 @ 21:07:30
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Miste

Är precis likadan!! Speciellt gällande mat, men andra saker också..

2008-10-09 @ 12:44:57
URL: http://mistelaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0