Ont i bröstet

Jag har i några dagar dragits med otroligt ont i bröstet och lungerna när jag andras, detta gör att dte är svårt och jobbigt att andas också.... I morse var det värst och det är verkligen superobehagling....Känner mig helt skrovlig och det gör så ont, jag blir galen...

Så i morgon helst så får jag ta och sätta mig på vårdcentralen, fast att jag hatar sjukhus.... Men såhär kan jag inte ha det, IT HURTS!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film... ha en bra kväll.. Förhoppningsvis mår ni lite bättre än jag!

Någon som känner igen känslan?

Kommentarer
Postat av: Carita

Usch, så hade jag det ofta när jag hade anorexia och var grovt underviktig. :/ Äckligt stickande känslor i bröstet som gör det svårt att andas.

Hoppas du mår bättre imorgon sötnos, pews! :*

2008-10-29 @ 23:00:24
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: sarah

Usch gumman det får du ta o kolla upp! Jag har det jämt o ständigt och har fått åka till sjukhuset flera gånger pga av det:-( Oftast är det ju ingen fara, men man ska ändå kolla upp det! Puss

2008-10-30 @ 01:31:59
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Sabina

Hur ont gör det och på vilket sätt gör det ont? Jag fick lungsäcksinflammation i somras nämligen, men den smärtan var så olidlig att jag inte kunde kunde varken stå eller sitta, utan i stort sett bara försöka krypa ihop mig själv och gråta och skrika tills den gick över.. Då kändes det som att någon knivhögg mig varje gång jag andades in, vilket ledde till att jag när jag hade som ondast bara hyperventilerade..

2008-10-30 @ 06:57:09
URL: http://sabinii.tjejsajten.se
Postat av: enmamma

Så där har min dottern med känt här och oftast är det ju ingen fara men kolla upp det för att du ska känna dig lugn. Hoppas du får en bra torsdag. Kram

2008-10-30 @ 08:18:41
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Miste

Jobbigt, så hade jag när jag hade influensa.. Man kan ofta få så om luftvägarna är irriterade elelr "igenslemmade". Br att du kollar upp d så du slipper oroa dej!

2008-10-30 @ 08:43:53
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag känner igen det och känner det ofta. främst efter/vid ångest, oroskänslor och gråt. när det gäller mig tror jag det har med att jag spänner mig göra.

2008-10-30 @ 08:44:39
Postat av: Kalle

det är säkert hösten, den är tung att andas in.. usch, fram med sommaren, det är bästa medicinen!

2008-10-30 @ 08:55:01
URL: http://elviskalmar.blogg.se/
Postat av: Cornelia

En förkyldning kanske? Jag har annars ont i bröstet när jag har ångest eller är nervös för någonting. Får trögt att andas och det sticker i kroppen på mig.Men bäst att kolla upp det! Bättre än att gå och oroa dig ju :)

2008-10-30 @ 10:42:54
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0