Mitten av hösten, gymnasiet och rolig vänskap!

Jag har pause nu...
B&J pause på ca en timme sen återgår jag lite till till pluggandet. Men jag får inte in det.. det går verkligen inte. mitt huvud är riktigt riktigt tungt och jag orkar helt inte mer. Skulle kunna börja böla nu så trött jag är!


Satt nyss och funderade på hur långt in på hösten vi är nu!
Det är mitten av oktober och snart är det november och efter det jul!
SÅÅÅ sjukt.. ibland går det sååååå snabbt!

Jag kommer ihåg när jag och Emma satt på dansskolan när jag jobbade där och pratade om att vi hade gått 1/12:del av vår gymnasietid! 1/12:del av vår gymnasietid! Hehe... patetiskt jag vet, men nu har vi gått hela 9/12:delar.. hehe.. mycket roligare att säga det så än att förkorta ner det! ^^ hehe.. Det är liksom 2 år sedan vi satt där och pratade!
Helt sjukt!

Vet inte vad jag vill ha sagt med detta.. men förutom att dte är vinter snart så är det 2 år sedan mitt och Emmas berömda och känslomässiga samtal på dansskolan.... vi har även en videofilm från denna tid... Vi gjorde en sjukt kul dokumentär inne på konsum... haha.. minnen är underbara... nej nu ska jag fortsätta att kolla på tv!

Får ni också sådana flashbacks ibland då ni bara kommer att tänka på helt orimliga saker?!


Emma och jag..
That day at Crazy Feet!
2006


Jag lovar att jag och Emma har världens roligaste vänskap.. but thats life <3 Tjejen är ju underbar, hur kan man inte gillar henne liksom?
 
Min gullunge Emma och jag!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh gumman ja älskar dej med och våra samtal är bäst!

2008-10-18 @ 09:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0