Körning och Idun

God eftermiddag!

Hur är allt med er?

Jag hade körning i eftermiddags och det gick väl... nja, jag vet inte vad det är, men jag kan bara inte göra rätt. Idag blev jag dessutom riktigt ledsen på slutet och kände att jag var påväg att börja böla, för precis allt jag gjorde var fel! En gång sa han "nä men hon kan ju om hon vill" (lite ironiskt sa han det) och det var när jag var duktig och kollade ÖVERRALLT man skulle innan jag körde om en bil och när jag körde i ett bostadsområde där jag har kört 1000 ggr för och man ser inget för att alla häckar är så höga så man måste verkligen KRYPA fram... annars så var det bara en massa masssa fel fel fel fel fel.... fan jag pallar inte det. Det tar mycket på en at bara höra hur mycket fel man gör hela tiden. Det gör att det bara bli en pina att köra hela tiden!

Jag var ju även på idun idag....
Mötet gick bra, A var snäll och det kändes som vi faktiskt kom fram till några bra saker, bara svårt att få alla här hemma också att förstå det. Men men.... tiden rann på jättensabbt och helt plötslut hade jag varit där i 50 minuter..(mötena är i 45).. Men för en gångs skull var det ett givande möte!

Det är så kul när man sitter och väntar, för dietisten kommer alltid gående där och är hur snackig som helst. VARJE gång jag sitter och väntar på a så kommer hen och är helt snackig och glad! hehe, idag pratade jag dessutom en del med "chefen".. Lite kul att jag alltid träffar en massa andra där, men min behandlare sitter och måla naglarna på sitt rum ^^ hehe... ups, tur att hon inte läser detta ^^ haha.... Nä, men det är lite kul att få snacka med de andra också, för behandlarna där kan faktiskt vara mycket trevliga!

Vad har ni hittat på idag?

Kommentarer
Postat av: MeLinda

Jag hade dietisten som behandlare de gånger jag gick på idun. Hon har alltid lika mycket energi.

2008-10-23 @ 21:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0