Körlektion

Hejsan!

Har ni haft en bra morgon och förmiddag?

Jag har precis kommit hem från en körlektion med min nya körlärare. Det är samma lärare som jag körde hos de första lektionerna jag tog, men som jag sedan fick sluta hos eftersom hon skulle blir sjukskriven..... När jag mötte henne så förklarade jag lite om vad som hade hänt med den andra läraren och hon sa att hon inte heller gillade honom, så hon förstod precis vad jag menade.... Idag fick det ju bli en liten "koll-lektion" så hon såg var jag låg, men körlektione gick bra. Jag skrattade sjukt mycket och hade verkligen superkul, det var sååå kul att köra! haha....Lite svårt att förklara allt, men iallafall så sa hon att det var kul att jag var tillbaka hos henne (dock at det var synd att det berodde på dom omständigheterna).

jag har iallafall lektion i morgon och på fredag.... vi ska köra "avsökningskurser" då, som jag sedan kan öva på i helgen. Jag fick även fick parkera idag (jag hade frågat min anda lärare när jag skulle få göra det, och då svarade han "men du får faktiskt ta och lära dig köra rakt fram först. Hur ska du kunna faikparkera när du inte kan köra bil?") Och när jag satt där och skulle parkera så säger A (min nya lärare) "du kommer väl ihåg när du lärde dig fickparkera" och eftersom jag inte gjort det innan så fick vi ta en liten snabbisgenomgång på övertid, för den enda parkeringsplatsen som fanns krävde fickparkering ^^ haha... men förhoppningsvis lär jag mig det på riktigt med sedan ^^ haha...

Allt som allt, det var KUL att köra idag!
Dock tar der ju alltid lite tid innan den nya läraren vet hur långt kommen man är och så, men hon tyckte det gick bra idag! och för en gång skull stod det något bra i mina papper =)

Kommentarer
Postat av: Marie

Nej, för en gångsskull är det inte i Sthlm :) I lilla sundsvall :)

Lycka till med körningen!!

2008-10-29 @ 13:51:40
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Felice - vardagslyx,shopping och mycket mer.

stressig förmiddag dock,Kolla in min bloggWWW.MODEISDELICIOUS.BLOGG.SEXoxo/F

2008-10-29 @ 14:07:04
URL: http://modeisdelicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken körskola kör du hos?=)

2008-10-29 @ 17:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0