Hjärndöd!

Ohh min hjärna är sååå död nu!
Shiiit vad myket det var att göra i psykologi! Innan jag kom på hur jag skulle lägga upp pluggande storbölade jag hur länge som helst (jag gör det när jag blir pressad!).

Men nu har jag kommit igång lite, men jag har grymt mycket kvar!
Nu har jag dock pause, mellispause... är iofs inte alls hungrig, men jag behöver energin om jag ska kunna fortsätta med detta plugget!

Nu är det iallafall lite tv-tittande till ätande som gäller. Jag tilllåter mig nämligen inte att plugga när jag äter, det är pausen jag tar! Haha....

Har ni med sådana regler för att få pauser i pluggandet?

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jag gråter också när jag inte vet hur jag ska göra med pluggandet. så kommer mamma och hjälper mig med upplägg och sen går allt jättebra. blir jämt så.

jag brukar också ta pluggpaus när jag äter. då tar jag fram en bra bok eller nåt istället :) eller läser bloggar! det är bra pluggpaus.

2008-10-15 @ 15:38:52
Postat av: enmamma

Känner igen dessa tårar när det blir mycket pluggande från min dotter här, det är de där kraven som spökar där som ska sänkas, här har det hänt att jag har gömt böckerna för henne för att hon inte ska kunna plugga för man vet att hon kan allt som rinnande vatten, innerst inne så tycker hon det är skönt när man gjort det, försöka att hitta en balans i pluggandet inte gjort i en handvändning.Hoppas du får en skön kväll, utan pluggande nu. Kram på dig!

2008-10-15 @ 18:56:47
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0