High School Musical 3


Emma och jag var på bio idag och såg denna High School Musical 3... Superbra var den! Det var lite kul, för när vi satt där i biosalongen och väntade på filmen så lutar sig Emma mot mig och säger "Vi är typ 5 år äldre än ALLA andra här" och det var precis vad jag också satt och tänkte på.... Vi var nämligen äldst, men det sket vi i och dessutom tror jag att det var vi två som uppskattade filmen mest!
Det är bara att erkänna, Vi två kommer ALDRIG någonsin att bli vuxna.... We are ment to be kids!

Vad som också var kul är att vi känner igen oss så mycket i filmen... Om all oro inför framtiden och alla tankar kring vad som sedan ska ske, men dock kom vi båda fram till en STOR skillnad. Filmen handlar om en årskurs/klass som håller ihop, som kommit att bli bra vänner och som kommer att förbli vänner och fortsätta att ha kontakten.... Det är en annan sak i verkliga livet....

Iallafall var filmen skitbra, som vanligt fällde jag lite tårar vid vissa tillfällen men det är vanligt! Men jag menar, en film med så många snygga killar, den kan ju bara vara bra! Jag behöver inte "vuxenfilmer", ge mig en lyckad barnfilm och jag är FAST! Mer går jag inte in på det, det räcker att Emma vet vad jag pratar om!

Har ni sett den eller tänker ni göra det?


Kommentarer
Postat av: SANNA

Jag såg den och insåg att jag var sisådär 10 år äldre än alla andra (om man bortser från alla vildsna pappor som var där med sina barn). Men vad gör det om man tyckte filmen var söt :)

2008-10-26 @ 22:21:18
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: magda

ja men jag är också kär i honom eller personligheten iaf:) filmerna är ju så söta!!

2008-10-27 @ 14:03:41
URL: http://killmissamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0