From the begining

Gnocchi with Mushrooms by La tartine gourmande.I morgon är det jag som har önskat maten...

När vi var i USA, närmare bestämmt den 15 juli (dvs. min födelsedag!) så åt vi på en Italiensk resturang och jag som inte är sååååå förtjust i pastasåser och pasta av olika slag bestämde mig för att ta Gnocchi eftersom jag aldrig ätit det. Och gudars vad gott det var, och vad mätt man blev, men jag kunde verkligen inte tänka mig att lämna NÅGOT kvar så fast att jag var mätt efter halva protionen så tryckte jag ner nästa halva också... det var så underbart gott och Gnocchin var serverad med en god tomatsås....

Vi har länge pratat om att göra gnocchi hemma, och när pappa började göra pasta i söndags så påminnde jag om gnocchin och då tyckte pappa att jag skulle laga det på onsdag (i morgon). När jag frågade varför vi inte kunde ha det idag, så fick jag som svar "Jag är hemma då, det är bättre om du gör det på onsdag för då får du klara dig själv".... Sagt och gjort, i morgon ska jag fixa det och det ska bli bra! Fast att jag aldrig har gjort det förr (och jag HATAR att misslyckas) så ska jag fixa det!

Jag ska även servera det med en goooood tomatsås med vitlök och annat gott i... Nu undrar jag om ni är intresserade av att följa tillagningen från början till slutresultatet? Jag tänkte göra så att jag fotade stegen nämligen från början till färdigt resultat........ är det något ni hade tyckt var kul?


(bild: HÄR)

Kommentarer
Postat av: Linda

JA!! Det skulle vara kul!

Hoppas att du mår lite bättre nu...!!

2008-10-28 @ 19:38:58
Postat av: Jennie

Åh det låter supermumsigt! Hade varit otroligt kul om du hade lagt upp steg-för-steg bilder!



Hoppas att du fick en bra dag trots obekvämhetskänslan..! :)

Kram, Jennie

2008-10-28 @ 20:10:35
URL: http://kalasgott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0