Den perfeklta fredagskvällen?!


Ja, hur skulle den perfekta fredagskvällen se ut för er?
Vad skulle ni gjort, vad skulle ni ätit/drukigt, vem skulle ni gjort det med?

Min perfekta fredagskväll skulle vara på följande sätt:
♥ En middag när solen ha gott ner och det är kolsvart där ute. Levande ljus på bordet och en middag uppdukad på bordet bestående av tacos/kyckling- eller räksallad/sushi eller tomatsoppa och cola zero att dricka.... Mysig musik i bakgrunden och gärna snö som kommer (annars fungerar regn också).

Sedan skulle jag tagit en bastu med levande ljus, inga lampor tända (hehe, jag gillar inte lampor) och musik som spelas utanför och ett glas dricka i bastun medan jag läser en ny tidning... Sedan passar en dusch perfekt och efter det en riktig myskväll i soffan. Djupt nerbäddad under en varm filt framför Sex and the City eller någon annan riktigt bra film medan man hör regnet mot uterumstaket..... Levande ljus, läsk, Ben and Jerryglass, choklad, popcorn... ja, allt som behövs för en perfekt kväll!♥


Sedan tänkte jag sammanställa allas ideer och publicera det i ett inlägg här.... så berätta nu!

Kommentarer
Postat av: hanna

jag hatar också lampor! så det skulle ha varit kolsvart ute, levande ljus överallt, mammas eva cassidy skiva på, tänd brasa, tortillas (riktig umgänges mat). gärna regn eller snö precis som du tyckte- så mysigt om man bara ska vara inne! sedan hade jag bytat om till pyamas och lagt mig i soffan framför tv:n och brasan med en gosig filt och bullar, choklad och bakelser! :D

2008-10-30 @ 17:23:31
URL: http://moshni.wordpress.com
Postat av: Camilla

Ett gäng kompisar eller en mysig kvll med familjen, lite fartfylld musik alá Miss Li medans maten göra i ordning, något gott ska det vara som kött med potatisgratäng. Sen äter man med tända ljus, ute är det kolsvart. Musiken har bytts till något lågmält och stillsamt, man sitter kvar och pratar länge sen sätter man på en film, äter godis och myser :)

2008-10-31 @ 12:57:26
URL: http://popbitch.blogg.se/
Postat av: T

DEN PERFEKTA FREDAGSKVÄLLEN.Först och främst, för att jag skulle kunna slappna av ordentligt, skulle jag vilja ha en tom "att göra"-lista. Inga prov, inlämningar eller läxor att tänka på.Och så tar jag bussen till pappa. Och där en härlig (och tidig) middag med min syster och favoritkusin. Tomatsoppa eller grönsoppa med räkor. Glad stämning.Sedan tar vi på oss oömma varma kläder och går ut i den kolsvarta skogen och skrämmer ihjäl ;) oss, för att sedan gå in igen, bli varma, mysa framför TVn eller prata allvarligheter i ett värmeljusupplyst rum. :)

2008-11-01 @ 16:45:26
Postat av: haanna

festa hela dagen och natten lååång! :D

2009-10-01 @ 16:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0