Dans... Ska eller inte

Jag fick ett sms i eftermiddags av min gamla danslärare om att hon höll workshop i Stp i morgon mellan halv 11 och halv ett.... nu är bara frågan, ska jag bege mig dit?

På ett sätt vill jag verkligen, eftersom jag älskar (älskade?) att dansa och det hade varit superkul att träffa henne igen.....
MEN sedan kommer vi till det att jag inte dansat påriktigt på 3 år..... Jag vet inte riktigt om jag vågar ge mig på det nu =S Jag är rädd för att inse hur mycket jag har tappat, hur mycket av det som jag under många år kämpat för att uppnå nu har försvunnit... Sålänge jag inte ger mig på det, sålänge jag inte återupptar dansen, kan jag "förtränga" uppehållet, men när jag väl ger mig in i leken igen, då är det kört... då kommer det fram hur mycket jag har missat, hur stor saknade är!

Får fundera på det i natt om man säger så....Om det är "värt" det och om jag vågar ge mig in i det.... Med risk för att inse att jag aldrig kommer komma tillbaka till var jag en gång var.... Usch, om jag bara viste vad jag ville!

Någon som känner igen sig?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag känner igen mig, jag har tränat gymnastik hela livet, slutade när jag vara kanske 15, efter det började jag igen några gånger men var så långt efter att det var sorligt. Fast ändå härligt att hålla på igen. Jag tycker att du ska prova, men inte bli besviken på dig själv om du inte är lika bra som du var förut eller har hamnat efter. Gör det för att det är kul!

2008-10-24 @ 23:59:41
URL: http://imitthuvud.bloggspace.se/
Postat av: magda

förstår dig.. hade ridit i 11 år innan mitt uppehåll och nu är jag som en nybörjare pga att alla msukler fattas. men gå och ha det kul för det ät ju det som räknas

2008-10-25 @ 05:30:52
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Martina

Gå dit, försök att göra det utan att ställa krav! Gör det bara utifrån dian förutsättningar!

2008-10-25 @ 08:45:30
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: enmamma

Jag tycker som de andra har sagt här, gå dit och ha kul utan att ställa krav.Ha en härlig lördag. Kram på dig!

2008-10-25 @ 10:03:58
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Åhh... Vart har du köpt tröjan du har på dig på bilden?? :)

2008-10-25 @ 20:15:46
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0