All bran plus <3

Mums <3
All barn plus är underbart gott för er som inte viste det, och det är ÄNNU godare om man äter det bart, dvs. utan yoghurt utan dricker något till bara! Just nu sitter jag här med en stor skål nu och lite fun light så det inte blir så tort.. perfekt när man är sugen på något!

Vilka är era favoritflingor?

Kommentarer
Postat av: Carita

Hm, havre/rågfras är übermumsigt. Allbran regular/fiber on top är också gott annars. Och Kellogs special K classic. :)

Annars är jag faktiskt mer för müsli, tycker det blir godare på något sätt. Hoppas du får en fin dag! Kram.

2008-10-23 @ 15:35:03
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: sarah

För det första: JAAA skulle vara så jävla nice! Älska skåne liksom;-)



För det andra: Tandläkaren min som sagt åt på skarpen. Haha det var ganska kul när han sa det eftersom jag inte har druckit "sockerläsk" på många många år och dricker "vit" läsk (som du kallar det) väldigt sällan också. Detsama med godis, liksom jag jag äter det betydligt mer sällan än genomsnittet om man säger så:-P Mina tänder är helt förstörda av all svält och kräkning, men som tur är syns det inte för blotta ögat, utan de har bara förlorat emaljen så det skadas jättelätt och går sönder.

Men jag tar inte det förbudet på så jäkla stort allvar, med tanke på hur sällan jag äter godis o dricker läsk!



För det tredje: Jag ÄLSKAR all bran regular till filmjölk<3 Gott är också vanliga cornflakes, Special K fullkorn och vanliga special K till iskall mjölk. Startmüsli är också supergott, hemgjord müsli och vanlig fruktmüsli. Jag älskar fil/yoghurt/mjölk med alla tillbehör typ (a)

2008-10-23 @ 16:04:00
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: magda

ja det är skitgott utan något!!! eller typ med bara rivet äpple:)

2008-10-23 @ 18:55:07
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

rågfras<3

2008-10-24 @ 06:50:24
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0