7 oktober - Tisdag

Gooood morgon!

Här sitter jag och käkar frukost. har nys skickat iväg lite mail och nu blir det lite bloggning och bloggläsning innan jag måste ge mig av.

Väckerklockan rinde 8.10.... det var inte kul att behöva gå upp ska jag meddela. Det känns verkligen som om det var evigheter sedan jag var i skolan. Fast iofs har det gått mer än en vecka... typ 1½ vecka sedan jag behövde sätta min fot i skolan. Det är läskigt hur snabbt man kommer ifrån att behöva gå dit ^^!

Idag har jag iallafall bara en lektionen - marknadsföring. Och förhoppningsvis får vi arbeta med vårat skriftliga och muntliga arbete. jag har ju valt att jobba om choklad. Inte helt lätt, men et får gå!

Idag är det förresten 3 grader ut. jag kollade nyss.... helvete vad kallt asså! Jaja, solen skiner iallfall och det 'är alltid något! Men det blir nog vinterjackan idag. För jag har åkt på en sådan jävlans förkylning att det inte är sant, och jag tänker INTE bli värre!

Vad ska ni hitta på denna tisdag?

Kommentarer
Postat av: KRYCKAN

Lite olika möten, träning, plugg :) en helt vanlig tisdag!

2008-10-07 @ 10:15:18
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Jennie

2008-10-07 @ 10:31:19
Postat av: Jennie

Choklad? Åh vad roligt och intressant! :)Just nu sitter jag i skolan, har en 3h håltimma! Yey! Not.. Sen så är det matte 45 min, sedan blir det ytterliggare en håltimma på 1h och sedan svenska. Har inte riktig förståelse för hur schemaläggarna tänker..Nu har jag i precis ätit mellis som idag blev ett stort übergott äpple som jag själv plockat från ett av våra äppelträd hemma i vår trädgård! :)När jag kommer hem så skall jag bädda ner mig i min säng och mysa, måste även börja läsa en bok som skall recenseras i skolan, så den får joina mig. Annars så skall jag baara mysa hela dagen lång! :)Kram, Jennie.

2008-10-07 @ 10:37:04
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: enmamma

Du undrade om jag hade något gott recept på korvstroganoff så du kanske kunde börja gilla det, vad jag vill minnas från inlägg från dig så är du inte så förtjust i korv och då kanske det kan vara svårt att gilla stroganoff, min mellandotter är inte alls förtjust i korv men äter stroganoff för såsen är så god. Och jag har inget särskilt recept det jag använder är korv,peppar, grädde, ketchup och soja så enkelt är det men så gott. Hoppas du får en fin dag.Kram

2008-10-07 @ 11:22:51
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0