28 oktober - Tisdag

Gooood morgon!

Allt bra med er?
Här är det okej antar jag... eller jag vet inte. Jag är inne i en period där jag känner mig obekväm med mig själv.. Så det är inte speciellt kul. Kan liksom inte riktigt förklara hur det känns, det helt enkelt känns bara inte bra!!!!

Vad har ni planerat för idag?
Själv ska jag ha en jävla körlektion och innan dess antar jag att jag måste göra lite teoritester, inte så kul precis, men jag antar att det bara är att bita ihop. Det tar ju ett par timmar sammanlagt så jag lyckas fördriva denna dagen också, vilket jag antar är bra.

I eftermiddag blir det att handla med mamma och lite övningskörning och förhoppningsvis ska vi ha någon mat ma "tillagar" från grunden idag så jag kan fixa med det och använda det som lite terapi... Usch, allt känns verkligen pissigt just nu, och jag har en massa saker jag måste göra men jag orkar inte.... Trodde det skulle hjälpa att "skämma bort mig själv" men en massa shopping igår, men nu har jag bara ångest för hur mycket pengar jag gjorde av med!

Snackade nyss med Emma, hon skulle inte skriva teori idag, så jag tror jag hoppar på det, pluggar från boken och skriver i morgon och på torsdag!

En positiv sak är iallafall att jag fick betalt för i lördags igår, bra betalt också, så dte är kul och hon sa att jag kanske skulle jobba mer som barnvakt denna veckan, när hon jobbar... Pengar är alltid bra. och att få betalt för att sitta och kolla film, ja det är inte dåligt!

Hoppas iallafall att ni mår en aning bättre än vad jag gör!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Imorse var jag hos behandlaren.. och efter det åkte jag och mamma och handlade! Och vet du vad? Jag köpte Ben & Jerry cookiedough glass!! :D Tänkte smaka på den imorgon under Leila's nya program som börjar då! Halloween tema blir det , übermysigt ju!Hoppas att du mår bättre under dagen!

Kram, Jennie

2008-10-28 @ 12:59:02
URL: http://kalasgott.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jag ska åka till stockholm om en timme <3 :D

2008-10-28 @ 13:16:46
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: magda

usch med ångest för upphandlade pengar men jag känner igen det!

2008-10-28 @ 14:14:04
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Sarah

Du, vad det än är, hör av dig! För mig är det jätte viktigt att du mår bra. Du vet att du kan säga vad som helst, det behöver inte ens vara klart vad du menar, för jag vet hur viktigt det är att prata av sig.

Jag är glad att du börjat spendera mer tid med Emma :) Verkligen jätteskoj! Jag uppdaterade min blogg igår med en maaaassa, så tänkte att där har du allt du kan läsa i ett mejl om första dagen, sen så kan jag skicka lite om ett par dagar, tänkte jag!

Jag älskar dig!

2008-10-28 @ 15:29:17
URL: http://sarahmarlenecatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0