25 oktober - Lördag

GOOOOOD MORGON!

Allt bra med er denna lördagsmorgon?
Här är det bra... har dock haft svårt att sova i natt. Kom inte till ro förren vid halv 3 tiden, innan dess bara låg jag och funderade en massa och då är det omöjligt för mig att komma till ro... Men halv tre ungrfär somnade jag och sedan vaknade jag vid 6 igen och var helt säker på att jag inte skulle somna om, då skulle jag nästan kunnat böla, för jag klarar mig inte på så lite sömn. Men efter mycket om och men somnar jag igen och väcks kl.7.00 av min kissekatt, än en gång är jag säker på att jag inte ska somna om (för jag har svårt att göra det!), sedan vaknar jag vid 8 tiden av att jag tycker någon går i mitt rum (men tydligen har det inte varit någon där, nu när jag frågade på morgonen... läskigt) och sist så vaknar jag vid 9 tiden, då bestämmer jag mig dessutom för att inte somna om utan jag går upp och både mamma och pappa är kvar i sängen,... Brosans dörr är också stängde så jag tänker att han sover, men då smäller det i ytterdörren och då har gullungen varit och köpt bullar!


Så hela familjen for upp och sedan dukades fram hur mycket olika pålägg som helst, bullar och grova mackor åkta fram, apelsinjuice pressades, ägg kokades, drickyoggi kom fram, te kokades och likaså kaffe och tidningarna åkte också upp. Sedan satt vi hela familjen och åt en mysig frukost tillsammans, riktigt underbart om jag får säga det själv, det behövdes en så mysig morgon! Det var helt klart en perfekt start på morgonen och dessutom är det underbart väder ute så vi bestämmde at vi ska grilla korv i trädgårde till lunch!
MYSIGT!

Igårkväll hade jag nåstan helt betämmt mig för att sticka till dansen, det var nog mycket det jag tänkte på hela kvällen/natten som gjorde det svårt att sova, jag malde det hela tiden fast att jag försökte att inte göra det. Men eftersom jag sov så dåligt inatt, så vaknade jag och kände att jag kanske inte pallar, och det är lite det jag är rädd för när det gäller dansen också, så jag hoppar på det... den börjar ju om 15 minuter nu, och jag hinner nog inte. Det var denna underbara morgonen som gjorde att det inte blev lite, för då hade jag behövt stressa en massa, och det tyckte jag var synd.... Så jag bad mamma att vi skulle åka och gå i skogen, så jag hoppas på att det blir så!

Vist känns det tråkigt att det inte blev dans, och delvis ångrar jag det, men på något sätt känns det ändå bra... Ehh, jag ska inte tänka på det, det bara förstår, för vidt hade jag velat träffa och snacka med H, men det får bli en annan gång!


Kommentarer
Postat av: Carita

Min helgfrukost ser ut som vardagsfrukost, så tråkig är jag. :] Gröt med äppelmos/bär, en macka och ett glas mjölk.

Eran morgon lät ju hur mysig som helst. Hoppas du får en überfin fortsatt dag också. Kram! ^^

2008-10-25 @ 11:36:33
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: enmamma

Vilken mysig start på lördagen med eran frukost, hoppas du får en fortsatt bra lördag. Kram

2008-10-25 @ 13:08:49
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0