20 oktober - Måndag

God morgon!

Ny dag, ny vecka.... nya bekymmer!
Lite så är det ju faktiskt... detta blir en fulla vecka precis som förra och som jag antar att många av er kan gissa, kommer bloggen bli lidande. Det kommer inte blir speciellt mycket outfitsbilder och inte heller några matbilder, men nästa vecka är jag ledig och fast jag har mycket att plugga, mycket körlektioner och annat så kommer jag såklart att ta mer "fritid" också, vilket betyder mer tid att blogga!

Iallafall så vaknade jag över 1 timme innan jag behövde idag. Inte speciellt kul om jag får säga det själv, men jag har börjat få svårt att sova på mornarna igen. Inte precis kul tyvärr...Men jag antar att det går i perioder.

Jag hade ju tänkt göra teoriprov idag på hålan, men jag tor jag skippar det och pluggar marknadsföring då istället. Det känns som ett bättre alternativ eftersom provet faktiskt är i morgon och jag inte känner att jag har pluggat alls. Marknadsföringen är även vad eftermiddagen kommer att ägnas åt och ikväll så ska jag ta en lång varm dusch för att slappna av lite, kanske t.o.m ett bad om jag känner att jag ha ro för det, tända ljus, äta glass och kolla på Cityakuten. Allt för att slappna av lite och förhoppningsvis får jag en god natts sömn!

Kom på att jag ändå måste bege mig en tur till körskolan och hämta en inbetalningsblankett, så det kanske blir att jag gör ett teoritest ändå...

vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: SANNA

träning, föreläsning, veckohandling.. det händer idag! ha en bra dag du!

2008-10-20 @ 10:28:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0