13 oktober - Måndag

God morgon!

Hur är allt med er denna måndag?

Själv är det bra, trött som bara den dock. Jag kunde verkligen inte komma till ro i gårkväll och sedan vaknade jag vid 7 tiden. Tänkte att jag skulle hålla mig vaken eftersom jag ändå skulle upp en timme senare, men tydligen somnade jag och vaknade 8.10 när alarmet satte igår. Under hela veckan har jag ju vaknat kl. 8 prick.. varför kan jag aldrig sova när jag "får" sova ut? DAMP!

Drömde helt sjuka drömmar också. jag träffade en gammal kompis under dagen och vi hade duperkul, dessutom såg hon ut precis som när vi var små^^ haha....sedan åkte jag hem och då hade mamma och pappa fixat ett STORT 18-årskalas åt mig med sång och ja, allt^^ haha...superkul^^

Nu sitter jag här och äter frukost. En macka med parmaskinka och tomat och en med keso och groddar. Kom på att vi hade den skinkan i kylen sedan igår så det är lika bra att äta upp den innan någon annan gör det ^^ haha. dock är jag inte alls hungrig. Jag är inte bra på att gåpp och äta DIREKT när klockan är innan 9..men men..

Idag har jag två lektioner med en lång håla imellan, Så där ska jag göra teoriprov på körskolan så pappa bli nöjd och efter skolan ska jag hem och plugga!

Vi hörs i eftermiddag!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0