YEEES <3 psykologin är nog klar!

Japp, nu är jag troligen klar med psykologin, kanske lite småsaker kvar, såsom att mamma ska läsa igenom det, sedan är jag helt klar tror jag! Det är så otroligt härligt att ha det klart nu!

Nu har jag bara labbrapport som ska vara inlämnad i veckan kvar att arbeta med. Det är så skönt när man känner att man bli klar med arbetens osv. som ska göras! Ni vet känslan av att en enorm börda lyfts bort från axlarna! Det är sååå härligt! Men jag måste erkänna, att fast denna uppgiften enligt mig var svårt att fatta, eller inte svår att fatta, men det var svårt att veta VAD man skulle skriva, så var det en otroligt kul uppgift. Jag älskar uppsatser och arbeten osv, dock HATAR jag verkligen prov. För jag är så otroligt dålig på att plugga in saker!

Jag hoppas Psykologi B-kursen blir mer arbeten osv.... Någon har läst den kursen som skulle vilja berätt lite vad den handlade om?

Kommentarer
Postat av: Emma

B-kursen är mer fördjupning av a-kursen. Man använder sig av det man lärt sig till att fördjupa sig inom olika grenar. Vi gjorde ett grupparbete och ett enskilt arbete vad jag kommer ihåg... B-kursen är iaf roligare! tyckte jag... :)

2008-11-29 @ 15:31:14
URL: http://emmis888.blogg.se/
Postat av: Cornelia

När jag läste b-kursen var det fördjupning av det man lärde sig i a-kursen. Vi gjorde ett grupparbete om olika personlighetsstörningar och sedan fick vi göra ett slutarbete om vad vi ville, och då skrev jag om nada-akupunktur.

2008-11-29 @ 15:59:16
URL: http://tussitussilago.blogg.se/
Postat av: Sara

B-kursen är som tidigare sagt en fördjupning. Vi ägnade mycket tod åt ett mindre projektarbete om en psykisk sjukdom, jag skrev ett ganska stor arbete om anorexia.

2008-11-29 @ 16:49:50
URL: http://sarabaaara.blogg.se/
Postat av: jessica

hej rebecca! har följt din blogg ett bra tag nu och blir peppad av dina fram/motgångar. läste din psykologi, hade inte du velat skicka den till mig, det var så intressant! tack på förhand!

2008-11-30 @ 16:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0