Varma mackor/Toast


(En av mina dubbel mackor innan den åkte in i smårgåsgrillen)

(Delar av mackorna på G)


Nu har vi nyss ätit middag här hemma. Idag bestod den av toast av olika slag. Jag som inte äter ost hade skinka, keso, tomat, lök och ketchup på mina medan brossan bara hade ost och skinka och mamma ost, skinka, tomat, lök och ketschup. Med andra ord gjorde vi alla vår egen blandning efter tycke och smak.
Mycket gott var det iallafall!
Vad brukar Ni ha på era mackor när ni gör toast?



Sedan blev det en liten utmaning också eftersom jag nu åt 2 dubbelmackor (dvs. 4 mackor) istället för 1½ dubbelmacka som jag brukar göra. Och vist finns det lite tankar som cirkulerar i huvudet och vist är det lite småjobbigt,det ska jag inte förneka, men jag försöker att inte tänka såååå mycket på det. Känns så löjligt att en macka ska spela så stor roll, eller egentligen två eftersom jag brukar äta två mackor, men detta är ju vita mackor, och det blir man ju inte lika mätt på... Men det är ändå löjligt att så mycket känslor kan komma upp beroende på 1-2 extramackor. men än känns det helt ok. Liiite jobbigt, men helt okej ändå. Det är ganska "lätt" mat så dte är väl därför ångesten inte kommer, och jag ska INTE klaga! I'm happy sålänge det bara känns såhär!

Kommentarer
Postat av: lina

smör, ost och senap. gott!

2008-11-26 @ 19:37:14
URL: http://linahelena.blogspot.com
Postat av: Anonym

mozarella, pesto & pinjenötter :)

2008-11-26 @ 19:56:56
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: Karin

jobbigt att du känner så sötis:( förstår hur du menar!



senap är ett måste vad än man har i hehe

2008-11-26 @ 20:12:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Cornelia ♥

Mozzarella är supergott i! <3

2008-11-26 @ 20:25:35
URL: http://annacornelia.se
Postat av: sarah

Antingen ost, skinka, tomat & dijonsenap Eller mozzarella, skinka, pesto & ruccola<3

2008-11-26 @ 23:27:21
URL: http://underbarasarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0