En dissad julfika

(Efter detta inlägget, finns det risk att Sarah säger upp kontakten med mig, så jag vill bara meddela att det var en fin vänskap vi hade ^^ haha....)


Igår köpte mamma hem pepparkakor här... av den lite "bättre sorten" eftersom vi oftast köper hem de billiga när vi inte har något speciellt planerat. Detta gör vi för att min köra bror, utan vidare kan äta upp 2 paket pepparkakor p 1-2 dagar, utan tvekan och det hade förmodligen gått ÄNNU fortare om ingen hade sagt till honom. Detta gör att jag ännu inte har hunnit smaka någon pepparkaka..... eftersom de är slut innan jag hinner blinka. Därför köps billiga pepparkakor hem. Men när vi ska ha folk, myskväll eller så, då blir det såklart riktiga grejorna, för då har ju hela familjen chansen att äta av dem.

Iallafall så köpte mamma hem pepparkakor igår och sa att vi skulle ha pepparkaksfika, men vi glömde det och nu står det en oöppnad förpakning pepparkakor i köket.... Under frukosten idag föreslog (okej, jag proxade på) att vi skulle ha pepparkaksfika idag med julmust och så... Men min kära pappa dissade förslaget och mamma muttrade/mumlade något (om antyde på att det inte kommer bli av^^). Vad säger det om mitt inflytande i familjen?

Jo, att dom skiter i vad jag vill!
Så nu ska jag antingen tvinga mamma att handla julmust och sedan får jag väl ha min pepparkaksfika själv (den första detta året kan jag meddela) eller så vägrar jag att äta pepparkakor förrens det är december... Får se vad det blir! Dock blir det julmust i vilket fall som helst!
Haha... Att mamma väljer att handla möbler på ILVA och gå på julmarkanad med mormor innan julfika med mig, det accepterar jag INTE!Vilket inflytande man har...
men det spelar ingen roll,
för jag kommer fortsätta att tro att jag är kungen i huset
och att alla gör som JAG vill!

SÅDET SÅ!


Kommentarer
Postat av: Malin

Pepparkakor är gott, lagom gott, mums! Kram

2008-11-16 @ 09:55:43
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Carita

Pepparkakor är mumsigt :) Hoppas du får ett mysigt fika trots allt :*

2008-11-16 @ 10:00:44
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Karin

mm men sockerberoende funkar ju nästan lika som alkolism.. jag åt ju godis varje varje dag flera ggr om dagen.. min tandläkare förböjd mig var därför jag slutade.. mina tänder mådde inte alls bra, och dyrt blev/blir det:(

2008-11-16 @ 10:42:46
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anmol

sv: inte för att jag kmr ihåg vad jag skrev , men okej ;)

2008-11-16 @ 11:09:52
URL: http://anmols.blogg.se/
Postat av: Linn

sv: tack så mycket:) vilken fin blogg du har!

2008-11-16 @ 17:05:20
URL: http://leyni.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh har fortfarande jätte svårt för godis och sånt, kan ni inte dela med er hur ni tänker? Jag vill,. tror jag. :)Men light julmust, är det gott? Julmust gillade jag förut iaf hihi.

2008-11-16 @ 17:33:08
URL: http://emmasofiahelena.blogg.se/
Postat av: HANNA

mmm vad gott! pepparkakor har jag ätit en massa, men julmusten har jag inte haft premiär för än.. vill vänta ut i det sista. hihi

2008-11-16 @ 18:04:51
URL: http://haze84.blogg.se/
Postat av: Caroline

nej du kan ju inte dissa pepparkakorna för hela december,, det är ju inte deras fel.. Och de är ju så juligt och mysigt. Tycker du kan ha lite mysigt själv eller bjud över en kompis och fika.. =)

2008-11-17 @ 08:48:34
URL: http://winneroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0